carl braks vai don rosa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kumpi on parempi,carl braks vai don rosa?

Sivut

Kommentit (53)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Don Rosa on kyllä tosi hyvä, mutta mun mielestä Barks on parempi. Lainasin kirjastosta kaksi Aku Ankan juhlasarjat -kirjaa ja Vuosisadan ankat -kirjan, ja ihastuin niihin ihan kokonaan. Siksi myös mielipidekin muuttui. Rosa tulee kakkosena.

Vierailija

Kumpikin on mahtivia ja vielä enemmän mahtavia mutta Barks taitaa kuiteskin voittaa Rosan. Mutta Don Rosakin on huippu! Et näin.

Vierailija

En oikeen osaa päättää, sillä molemmat on aivan MAHTAVIA piirtäjiä ja ankantekijöitä... (en oikeen osaa ilmaista sitä sanaa oikein, näin käy aina :)) Carl Barks totta keksi Ankkalinnan ja monia hahmoja, siksi pidän hänestä, plus hänen vallattomasta piirtotyylistään, koska se ei ole turhan pikkutarkkaa, kuten Rosalla, mutta siksi juuri tykkään Rosastakin, koska hänen kynänjälkensä on niin tarkkaa (ja hyvä vastapaino Barksille), mutta nyt ei todellakaan saa unohtaa niitä Barksin tekemia maalauksia ja tauluja, jotka ovat aivan MIELETTÖMÄN MAHTAVIA sillä itse omistan muutaman kuvan ja julisteen hänen töitään <3 Eniten kuitenkin pidän Rosan töissä siitä kaikesta tietomäärästä, minkä hän on niihin (melkein) kaikkiin kerännyt Carl Barksin tiedonmurusista, kuten Roope Ankan Elämä ja Teot- kirjassa tulee hyvin ilmi. Kun tietää miten paljon oikeasti toinen on uurastanut jonkin asian eteen, niin sitä osaa arvostaa todella (ainakin minä). Siksi pidän melkein eniten lukea Rosalta ne " näin syntyi se-ja-se-tarina"- osiot, koska niin rakastan historiaa, ja olen siitä hyvin kiinnostunut, tosin vaihtelevasti ;p Miksihän sitä ei ikinä osaa antaa suoraa vastausta, kun alkaa sellaista kirjoittaa, vaan pitää kirjoittaa jotain romaaneja ja sönkätä jotain jostain, ja loppujen lopuksi huomaa, ettei vieläkään ole minkäänlaista kunnon vastausta, eikä ketään kiinnosta mun sönkkäilyt -.- No se on varmaan vaan tää meikän luonne ")

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat