Äänestys:Kumpi on parempi,Taikaviitta vai Viitatar?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta Taikaviitta.Pyytäisin viesteihin perusteluita valinnasta.Oma perusteluni on että Taikaviitta on esiintynyt useammin kuin Viitatar,Taikaviitan laitteet ovat tulleet tutummaksi kuin Viitattaren.(En tiedä onko Viitattarella laitteita.)Taikaviitta on myös keksinyt hyvän piilopaikan vaatteilleen ja varusteilleen.

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Taikaviitta sen takia, koska Viitatar esiintyy harvoin ja Taikaviitalla toooooooooooossssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paljon laitteita. Toi näyttää vähän vauvamaiselta.

Vierailija

Taikaviitta on parempi, en tykkää Viitattaresta koska se on ärsyttävä hahmo ja esiintyy liian harvoin. Taikaviitta sen sijaan on tosi hyvä hahmo!

Vierailija

Taikaviitta on parempi koska se on tullut tutummaksi kuin Viitatar ja Taikaviitalla on ollut haukempia seikailuja kuin Viitatarella mun mielest.

Vierailija

Tykkään Taika-viitasta enemmän :) En oikein tunne sitä toista hahmoa kovinkaan hyvin. Esiintyy ilmeisesti aika harvoin.

Vierailija

Pidän Taikaviitasta enemmän, koska Viitatar esiintyy kovin harvoin. Laitan kuitenkin perustelun miksi Taikaviitta eikä Viitatar. Aku, eli taikaviitta, on paras hahmoista minun mielestäni, Taikaviitalta löytyy upeita välineitä joilla hän saa rosvot kiinni, nuo laitteet on Pelle tietenkin väsännyt hänelle. Enempää perusteluja en keksi enää, mutta siinä oli varmaan jo tarpeeksi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat