kroisos vai pii

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

pii ehdottomasti

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

Kulta-Into-Pii on mielestäni parempi, jotenkin rehdimmän (köhköh!) oloinen. Muutenkin käy esim. Auringon pojassa sääliksi, toisin kuin Kroisosta.

Pii on muutenkin mukava, kiva roisto, tykkää ainakin timanteista ja heiluu pyssyn kanssa Roopea vastaan vain muutaman (köhköh!!) kerran.

Valitettavasti Piitä käytetään vähemmän kuin Kroisosta, harmi, nimittäin lisää sarjiksia Afrikan savanneilta voisi tehdä terää:) Ja olen huomannut, että Roope tuntuu nauttivan kilpailusta piin kanssa enemmän kuin Kroisoksen(?), ja ovathan he muutenkin samanlaisia keskenään. Koonneet rikkautensa ihan itse, Skotteja, (Piillähän ennen oli kiltti ja nykyäänkin se hassu hattu) suunnilleen yhtä rikkaita ja oikeita superjuonittelijoita!

Vierailija

Pii ensiintyy HYVIN harvoin akuankoissa ja pii on yleensä Rosan piirtämä. Carl Barksin on suosikki piirtäjiäni mutta kyllä pii on minun valinta. ;)

Vierailija

Munt mielest pii o komiampi, rikkaampi ja älykäämpi. Mut jos teijjä mielest kroisos o kiva ni en mie pane vasta.:D

Vierailija

Kulta Into Pii on mielestäni parempi koska hänellä on mielenkiintoisemmat tarinaat kuin Kroisokselle ja hän on mielestäni Kroisosta rikkaampi. Mutta Kroisoskin on ihan kiva hahmo!

Vierailija

Mirkku kirjoitti:Minäkin pidän enemmän Piistä. Roopen taistelut hänen kanssaan ovat usein "konkreettisia",molemmat ovat samalla paikalla, Kroisoksen kanssa ne ovat välillä "bisnessotaa"(tämmöisiä hupsuja sanoja:(), mutta jotkut seikkailut jossa Kroisos on mukana on kivoja, esim. Maailman ympäri 100 lasissa.

hmm totta olen samaa mieltä krpisos enemmänkin kilpailee roopen kanssa sopimuksesta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat