Taas kerran yksi huijari, ja arvaat varmaan missä pelissä.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Taas siellä on yksi huijari, mitä järkeä huijaamisessa on? Se on tyhmää, sori jos aiheita on monta, mutta tiedotampa asian.

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Ärr! Minua ärsyttää eniten näillä sivuilla juuri tämä asia! Miksei ylläpito voisi poistaa tämän henkilön ip-osoitteelta kaikki käyttäjät ja asettaa porttikielto sivulle??

Toivon vain, että kukaan TEISTÄ ei ole huijannut.

Vierailija

MillaMagia8 kirjoitti:En tajua. Mitä kivaa on huijata? Siksikö, että saa " mainetta "?

Sanos muuta. Mitenköhän ne edes tekee sen?

Vierailija

HUIJARIT POIS!!! Oletteko huomanneet, että eräs huijari on päässyt tasolle 2 (tai jollekkin alle 10 tasolle), mutta hänellä on pisteitä yli 100000000.

Toimitus saisi hoitaa huijarit pois sivuilta, mutta ei. Hyvänen aika minkä virheen toimitus on tehnyt. Eivät valvo ollenkaan trolleja. Lähettäkää viesti toimitukseen.

Vierailija

Epäreilua, että näin ihania ja turvallisia, huomatkaa, ennen kaikkea turvallisia sivustoja tullaan tuolla tavoin pilaamaan. Huijarit eivät ole tyhmiä, mutta he eivät tajua sitä, miltä tuntuu kun saavuttaa jonkin asian, esimerkiksi ensimmäisen keskustelumitalin.

Eivät huijarit tyhmiä ole, eivät he muuten osaisi huijata... :´(

Vierailija

Varmaan tehty jo AIKA monta kuukautta sitten. Noin last 4kk.. Simohöö vissiin nosti. No aivan sama. No onhan siinä huijareita paljonkin. Mukamas ensimmäisessä tasossa saatu 20000000 pistettä. En edes muista nollien määrää.

Vierailija

Jep, huomasin, toivottavasti toimitus vetää asian välittömästi yli ja tekee vieläpä jäähyn tälle kyseiselle tyypille.

Vierailija

Huijarit ALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat