Onko Carl Barksin vai Don Rosan sarjat parempia?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Rosan on parempi. Itse en pidä Barksista

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Perustuuhan melkein kaikki Rosan tarinat joihinkin Barksin tarinoihin, joten en osaa sanoa. Pidän Rosan piirrustustyylistä enemmän.

Vierailija

Taskusorsa puhuu asiaa, vaikka itse pidän paljon enemmän Rosan sarjoista. Minusta niiden juonet vain ovat niin nerokkaita ja hauskoja, piirtotyylistä nyt puhumattakaan. Oikeastaan en pidä pahemmin Barksin tyylistä piirtää, mutta monien sarjojen juonet ovat kuitenkin hyviä.

Mielestäni Don Rosa käyttää Barksin luomia hahmoja todella taidokkaasti, ja myös nämä ns. jatkotarinat Barksin klassikoille ovat todella upeasti toteutettuja.

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:Barksin tarinat jyräävät! Niitä ei voi verrata muihin tarinoihin. Barksin tarinat ovat vain niin mahtavia!

Sanos muuta! Jos Barksii ei olis, tuskin olis Rosaakaan. Ne tarinat, jotka viittaavat Barksin tarinoihin, ovat juoneltaan paljon parempia kuin Rosan muu tuotanto vaikka nekin on hyvii mut niis ei oo niin hyvä juoni kuin ne mitkä on juoneltaan Barks tyylisiä. Mut mun mielestä Barks on parempi sillä Barksin kynänjälki on jotenkin rentouttavaa ja on silmän ilona.

Vierailija

Rosa on parempi piirtäjä ja kirjoittaja, mutta se on kyllä totta että on Barksin ansiota, että Rosa alkoi piirtää ankkoja.Paha kysymys, mutta koska tässä kysyttiin tarinoista, vastaan Rosa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat