Pelle vai Velmu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kumpi hahmo on parempi, Pelle Peloton vai Velmu Viurusilmä?

omasta mielestäni pelle.

Kommentit (12)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pelle on paljon parempi. Ensinnäkin Pellen on keksinyt Carl Barks, joka on keksinyt monta muutakin merkittävää hahmoa, Velmun taas Tony Strobl. (Vaikka onhan hän tehnyt eniten Aku Ankka-sarjakuvasivuja kautta aikain!:)) Toisekseen Pelle on rehellinen keksijä, toisin kuin Velmu, joka ei oikeastaan keksi mitään, vaan yrittää rikastua/hyötyä varastamiensa keksintöjen avulla.:)

Vierailija

Pelle on parempi. hän keksii itse, Velmu varastaa ideat muilta tai keksii keksintöjä rikollisiin tarkoituksiin.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Pelle on paljon parempi. Ensinnäkin Pellen on keksinyt Carl Barks, joka on keksinyt monta muutakin merkittävää hahmoa, Velmun taas Tony Strobl. (Vaikka onhan hän tehnyt eniten Aku Ankka-sarjakuvasivuja kautta aikain!:)) Toisekseen Pelle on rehellinen keksijä, toisin kuin Velmu, joka ei oikeastaan keksi mitään, vaan yrittää rikastua/hyötyä varastamiensa keksintöjen avulla.:)

Niin olen samaa mieltä kanssasi AKUHULLU97. (6) (h) I-)

Vierailija

Pelle, koska hän on paljon parempi keksimään, ja hänen keksintönsä ovat yleensäkin järkevämpiä. Ja Pelle ei tahdo tuhota/loukata tai kilpailla jonkun toisen kanssa, ellei häntä haasteta.

Vierailija

Vince kirjoitti:Pelle ehdottomasti, Velmuhan toimii rikollisesti ja auttaa välillä Karhukoplaa. Pelle on sitä paitsi paljon nerokkaampi.

Just näin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat