Kumpi haluiaisit olla mieluiten onnekas Hannu vai epäonninen Aku

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluaisin mieluimmin olla epäonninen Aku.ottakaa kantaa!!

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Aku. Syynä samat asiat, kuin King Henkalla. Siihen todellakin kyllästysi, jos olisi yhtä onnekas kuin Hannu. Hieman onnea olisi ihan kivaa, mutta ei läheskään niin paljon kuin Hannulla.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mieluummin Aku, koska Hannu ei ole niin mukava ja sitä paitsi Hannun elämä on liian helppoa siinä mielessä, että hän saa oikeastaan kaiken mitä haluaa noin vain. Hannulla ei siis tavallaan ole kunnon "elämää", sen kuin vain on ja saa mitä haluaa. Kuulostaa ehkä aluksi hienolta, mutta minä ainakin pitkästyisin, kun joka arkipäivä tulisi posti tuomaan kasan voittoja. Elämässä ei olisi mitään arkisuutta eikä päivärutiinia, niin aika kävisi pitkäksi kyllä semmonen voi jonkin aikaa mennä, mutta en jaksaisi itse vuodesta toiseen vain olla ja saada voittoja. Johan unissakin näkisi jo palkintovoittoja jne.

Akun elämässä tapahtuu erilailla, vaikka se ei helppoa olekkaan. Välillä Akukin ottaa tai sanotaanko saa ottaa rennosti, kun yleensä Roopen rahasäiliöllä on Aku kiillottamassa kolikoita tai jossakin matkalla etsimässä rikkauksia Roopen ja ankanpoikien kanssa. Tai kattivaaran margariinitehtaalla töissä tai satunnainissa paikoissa. Eikä sovi unohtaa yön lain valvojaa Taikaviittaa alias Akua!

Vierailija

toropla kirjoitti:Aku. Syynä samat asiat, kuin King Henkalla. Siihen todellakin kyllästysi, jos olisi yhtä onnekas kuin Hannu. Hieman onnea olisi ihan kivaa, mutta ei läheskään niin paljon kuin Hannulla.

Olen samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat