Tässä nimimerkinvaihdossa on muutama haittapuoli...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...Esim: Nykyään olen ihan ulalla joidenkin käyttäjien nimimerkeistä, kun he sitä niin useasti vaihtavat. Miksi omaa vanhaa nimimerkkiä edes pitää vaihtaa, ymmärrettävää on jos, vaikka ottaa muuttaa isoja kirjaimia pieniksi, mutta miksi pitää vaihtaa koko nimimerkki, sellaiseksi että kukaan ei enään tiedä kuka hän ennen on ollut outoa...Joten pyydän että vaikka tähän keskusteluun kirjoitatte mikä olitte ennen, jos vaihdoitte nimimerkin kokonaan, nyt en tarkota isoista pieniin kirjaimiin, tai päinvastoin vahtamista, Kiitos jo etukäteeen jos kertoisitte, kun muutamia en muista, esim kuka oli ennen tuo Jeesus313?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

ANKMOBIILI96 kirjoitti:

ape41 kirjoitti:Kiitos Sami-69,kun vaivauduit kertomaan kun kukaan muu ei kertonut.

Se on Sami-96 eikä Sami-69.

Oli toikin aika turha viesti ANKMOBIILI. olin siis ennen Otto94, ja nyt olen Otto Ankka-94.

Vierailija

Kyllä voi, mutta nyt ei enään ole aikaa selittää, pitää mennä, ehkä joku muu selittää sinulle, näkemisiin.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

joo voi vaihtaa, mä vaihoin koska mokasin vahingoss sen vanhan nimen ja menin kirjottaa __Aku Akka__ vaik piti kirjottaa __Aku Ankka__. Siinä on mun syy

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Nimimerkki vaihdetaan rekisteröitymistiedoista, vaihtamalla salasana ja hyväksymällä se, pitäää taas laittaa siihen salasana, ja sitten siinä kysytään uusi nimimerkki.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Sami-96 kirjoitti:...Esim: Nykyään olen ihan ulalla joidenkin käyttäjien nimimerkeistä, kun he sitä niin useasti vaihtavat. Miksi omaa vanhaa nimimerkkiä edes pitää vaihtaa, ymmärrettävää on jos, vaikka ottaa muuttaa isoja kirjaimia pieniksi, mutta miksi pitää vaihtaa koko nimimerkki, sellaiseksi että kukaan ei enään tiedä kuka hän ennen on ollut outoa...Joten pyydän että vaikka tähän keskusteluun kirjoitatte mikä olitte ennen, jos vaihdoitte nimimerkin kokonaan, nyt en tarkota isoista pieniin kirjaimiin, tai päinvastoin vahtamista, Kiitos jo etukäteeen jos kertoisitte, kun muutamia en muista, esim kuka oli ennen tuo Jeesus313?

Se taisi olla ennen "Silakka 313". (En oo varma) :$

On siinä kyllä se haittapuoli, mutta jos joskus vaihdan nimimerkkiäni, niin ilmoitan siitä kyllä jossain.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Vaihdoin nimi-merkkiä kerran mutta kuulin että on käynyt eräs tapaukseen liittyvä juttu, joten en enään ikinä vaihda nimi-merkkiäni.

Vierailija

ape41 kirjoitti:Kiitos Sami-69,kun vaivauduit kertomaan kun kukaan muu ei kertonut.

Se on Sami-96 eikä Sami-69.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat