Kumpi on parempi pari,Roope ja Riitta vai Roope ja Kultu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Itse pidän enemmän Roopesta ja Kultusta.He ovat ihana pari!!!

Kommentit (15)

Vierailija

Riitta ei sovi Roopelle alkuunkaan!Roope ja Kultu sopivat taas tosi hyvin yhteen ja Roope tykkää Kultusta (toisin kuin Riitasta)

Vierailija

Minun mielestä Roope ja Kultu sopivat paremmin yhteen ja ovat söpömpi pari kuin Roope ja Riitta!!Roope itsekin tykkää Kultusta vaikkei sitä oikein tunnustakaan, Riitasta hän ei kuitenkaan hirveästi tykkää!

Vierailija

Mun mielestä Roope ja Riitta, koska Kultu on liian ahne ja muutenkin samankaltainen kuin Roope, ja yrittäisi kahmia Roopen rikkaudet itselleen.

Vierailija

Roope ja Kultu on luonnollisesti näistä kahdesta se oikea (monellakin tapaa). Ensinnäkin, he ovat molemmat läpeensä rakastuneita toisiinsa, vaikkeivät sitä, kohtalon useimmiten puututtua peliin, olekaan pystyneet toisilleen kertomaan. Toiseksi, he ovat suunnilleen saman ikäisiä (jota taasen ei voi sanoa Roopesta ja Riitasta..) ja kolmanneksi, Kultu on aina ollut "se oikea" Roopelle, Riitan ollessa vain enemmänkin tuollainen maanvaivaksi muodostunut onnenonkija.

Toki piirtäjät ovat vuosien saatossa yrittäneet enemmän tai vähemmän saada heidän suhteeseensa jonkinlaista jännitettä, mutta Romano Scarpan nimitystä lainaten, minulle Riitta on aina se sama "Hullu-Riitta".

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jos kysyisi Riitalta, tuskin on vaikea arvata vastausta, mutta eihän he sovi yhteen.

Edellä tulikin kelpo kommentteja ja itse kuitenkin vielä hieman toistaen, Roope vihaa (Hullu-)Riittaa ja minä en ainakaan itse välittäisi esim. joskus Riitan pelastaesssa / auttaessa Roopea niin mennä nyt sitten jonnekin Roopen kanssa, kun Roope on vain "pakotettu" siihen. Yksipuolinen rakkaus ja kyllä Riitta se on myös nähnyt ja aina yrittää silti. Eli tunkeilee ja häiritsee Roopea ja yrittää keinotella itsensä Roopen luo jne.

Ja kyllä aivan Roope välittää Kultusta ja toisin päin ja he sopivat paljon paremmin toisilleen. Ikä suhdekin on paljon parempi, kuin edellä mainitussa parissa. Eli kyllä se Kultu on ainoa oikea Roopelle. Kultu ei ole samanlainen persoona, kuin mitä edellä mainittu Riitta on ja Riitan persoona on tässä tapauksessa paljon huonompi vaihtoehto.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat