Ovatko korhosen tarinat kääntymässä parempaan vai huonompaan suuntaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No,ehkä vähän parempaan.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Korhonen on mielestäni yksi maailman parhaista käsikirjoittajista

ja hänen kertomuksensa ovat hauskoja.Piirtäjänä ehkä keskikastia

mutta niinkuin kässärinä hyvä.Parempaan suuntaan (vähän)

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Ihan hyvä kysymys, itse sanoisin että ne ovat kääntyneet vähän parempaan suuntaan, toivottavasti näin käy myös jatkossa.

Ja täytyy vielä mainita, että ensimmäiset Korhosen tarinat eivät olleet oikein hyviä, nykyiset akkarissa julkaistavat johtosarjat ovat hyvää luokkaa, 9- arvoisia.

Vierailija

Ihan hyvä kysymys, itse sanoisin että ne ovat kääntyneet vähän parempaan suuntaan, toivottavasti näin käy myös jatkossa.

Vierailija

Korhonen on ollut aina hyvä käsikirjoittaja ja tarinat ovat aina hauskia. Esimerkiksi viime Akkarin tarina oli minusta aika hauska. Varsinkin se voro joka uskoi paljon taikaesineisiin ja muuhun. Kyllähän ne ovat menossa parempaa kohti.

Vierailija

Parempaan suuntaanhan ne ovat kääntymässä, vaikka Korhonen on kyllä aina ollut hyvä käsikirjoittaja ja piirtäjä. Esimerkiksi viime akkarissa oli hyvä tarina ku siinä oli taikauskonen varas.

Vierailija

Mielestäni hänen sarjat eivät ole kääntyneet mihinkään suuntaan. Kari on mielestäni heikon keskitason piirtäjä. Häntä arvostetaan koska hän on suomalainen, jos hän olisi esim. espanjalainen hän tuskin mahtuisi kenenkään top10.

Vierailija

Kyllä nykyisten sarjojen perusteella ne ovat kääntymässä ihan uuteen suuntaan. Jos verrataan pari vuotta vanhempiin sarjoihin, niin kyllä ovat!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat