Olisiko hyvä idea, jos...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...olisi sellainen Roope ja Klondike -kirja, jossa olisi Barksin ja Rosan tekemiä Roopen Klondike seikkailuja. Siinä voisi olla tarinoina esim. Klondiken keisari, Takaisin Klondikeen, White Agony Creekin vanki yms. tarinoita. Kantena voisi olla vaikka se Barksin öljyvärimaalaus, jossa roope seisoo jollain kukkulalla kullankaivuuvälineet käsissään (jos joku tietää mitä tarkoitan, se kuva on tainnut olla joskus jonkun Aku Ankan Juhlasarjat -kovakantisen kantena). Jos sellainen kirja tulisi, niin itse ainakin ostaisin heti, Klondike -tarinat on niin hyviä.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:Taas yksi hullu idea lisää! Siis miksi tuollainen kirja pitäisi tehdä sillä mitä järkeä on ehdottaa tehdä tuollainen kirja vaikka on jo lukenut nuo tarinat. Minä ainakin katson aina kaupoissa että montako lukematonta tarinaa on jossain kirjassa ja ostan sen mukaan!

samaa mieltä

Vierailija

Rosan klondike tarinat on aika vasta julkaistu joten en usko että niitä julkaistaan missään kirjassa vähään aikaan uudestaan.

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:En usko, että julkaistaam mitään semmoista kirjaa. Mutta jos julkaistaisiin, niin ostaisin sen kyllä heti, tosin olen lukenut jo melkein kaikki Roopen nuoruus sarjat.

Minä kin.

Vierailija

Ihan kohtuu idea, vaikkakin esim. Takaisin klondikeen julkaistiin juuri Aku Ankka lehdessä. Eivät ne heti julkaise sitä uudestaan.

Vierailija

Typerää, en ostaisi, kun kerran omistan nuo kaikki sarjat. Kolme sarjaa yhdessä "kirjassa" ja hinta tietenkin 30euroo ja rapiat. Huono idis!

Vierailija

Se olisi todella kiva.Rosalla ja Barksilla on niin hyviä kirjoja

että todennäköisesti se menisi kuin kuumille kiville.Ostaisin heti!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat