köyhä vai rikas Roope?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin että olisiko Roope parempi köyhänä vai rikkaampana?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Alma1998 kirjoitti:Hanhihannu kirjoitti:Akuhullu97 kirjoitti:Paras Roope on juuri sellaisenaan kun on, eli rikkaana Roope on paras.:)

Olen täysin samaa mieltä Akuhullun kanssa. Roope on paras rikkaana ankkana! Tai siis, maailman rikkaimana Ankkana! ;)Olen täysin samaa mieltä Hanhihannu:n ja Akuhullu97:n kanssa.

Olen täysin samaa mieltä Hanhihannun, Akuhullu97 ja Alma1998n kanssa

Vierailija

rikas totta kai! Barkskin aikoi käyttää roopea yhdessä tarinassa mutta hän tajusi että roopea voi käyttää todella monipuolisesti siksi koska hän on niin RIKAS ja juuri semmoinen hänen pitää ollakkin, kaikkien aikojen kitsain kitupiikki!

Vierailija

Rikkaana tietysti, eihän siinä olisi enää mitään ideaa, jos hän yhtäkkiä köyhtyisi lopullisesti. Mikään hahmo ei saisi muuttua liian paljon lopullisesti

Vierailija

samaa mieltä muiden kanssa. Mutta semmoisetkin sarjat akkarissa on kivoja, joissa Roope menettää rahansa, mutta saa ne silti takaisin.

Vierailija

Mirkku kirjoitti:Eihän siinä olisi sitä samaa ideaa, ellei Roope olisi rikas! Jos Roope olisi Akua köyhempi, hän olisi ihan eri hahmo.

Olen samaa mieltä kuin Mirkku

Vierailija

No mitäs kiinnostavaa Roopessa olisi, jos hän olisi tavallinen, köyhä ankkalinnalainen, kun Akukin on jo köyhä, joten jos Roopekin olisi köyhä, niin he olisivat tylsän saman laisia. Roope tuo väriä Ankkamaailmaan olemalla maailman rikkain ankka ja kitupiikki. Ilman Roopea (ja hänen rahojaan ja rahan himoa) hän ei olisi ikinä tehnyt Akun ja ankanpoikien kanssa niitä lukuisia aarteen etsintä -retkiä, ainakaan köyhänä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat