Taskarin Teemanumero

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko Taskarin Teemanumerossa mitään eroa verrattuna tavalliseen Taskukirjaan?

Kommentit (12)

Vierailija

On, sillä teemataskarissa on tietyn aiheen tarinoita ja se ilmestyy harvemmin. Tavallinen taas ilmestyy kerran kuukaudessa ja siinä voi olla eri aihealueilta tarinoita. Teemataskari voi myös olla kalliimpi.

Vierailija

Joo,taskari ilmestyy kerran kuukaudessa,teemataskari ehklä pari kolme kertaa vuoedssa,teemataskari eroaa taskarista siten,että siinä on aina joku toetty teema johon kaikki kirjan tarinat liittyvät,ja teemataskarit ovat kalliimpia kuin taskarit ja usein teemataskareissa on enemmän sivuja kuin tavallisissa taskareissa.

Vierailija

ankka313 kirjoitti:Joo,taskari ilmestyy kerran kuukaudessa,teemataskari ehkä pari kolme kertaa vuodessa,teemataskari eroaa taskarista siten,että siinä on aina joku tietty teema johon kaikki kirjan tarinat liittyvät,ja teemataskarit ovat kalliimpia kuin taskarit ja usein teemataskareissa on enemmän sivuja kuin tavallisissa taskareissa.

Sori kirjotusvirheet (h) niitä tulee aina kun yritän kirjoittaa nopeasti (h)

Vierailija

Se on pienempi ja siinä on enemmän sivuja.Paljon pienempää tekstiä ja samaa on että se maksaa saman verran kuin tavan Taskari

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Teemataskarin tarinoiden laatu on yleensä parempaa, koska niissä on yksi teema. Tavallinen taskari ilmestyy useammin, eikä hyviä tarinoita oikein riitä. Teemassa ovat yleensä kaikki tarinat hyviä. Sitä paitsi, olen melko varma, että suurin osa luke mieluummin Munaajan kuin uusimman Taskukirjan. Toki kaikilla on omat mielipiteensä.:)

Niin kaikilla on erilaiset mielipiteet asiasta. Tavallinen taskari ilmestyy useammin, kuin teemataskari ja teemataskari on pidempi. On myös hintaero. Teemataskari maksaa enenmmän kuin tavallinen taskari, koska siinä on enemmän sivuja.

Vierailija

ankka313 kirjoitti:Joo,taskari ilmestyy kerran kuukaudessa,teemataskari ehklä pari kolme kertaa vuoedssa,teemataskari eroaa taskarista siten,että siinä on aina joku toetty teema johon kaikki kirjan tarinat liittyvät,ja teemataskarit ovat kalliimpia kuin taskarit ja usein teemataskareissa on enemmän sivuja kuin tavallisissa taskareissa.

olen samaa mieltä

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Teemataskarin tarinoiden laatu on yleensä parempaa, koska niissä on yksi teema. Tavallinen taskari ilmestyy useammin, eikä hyviä tarinoita oikein riitä. Teemassa ovat yleensä kaikki tarinat hyviä. Sitä paitsi, olen melko varma, että suurin osa luke mieluummin Munaajan kuin uusimman Taskukirjan. Toki kaikilla on omat mielipiteensä.:)

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat