Aku Ankka - Olympianumero 32/2008

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli, mitäs mieltä olitte päivän/viikon Akkarista? Tässä oma arvosteluni. Ei kiitos viestejä tyyliin: "Iha ok 8+" tai "Eka tarina oli hyvä, muut huonot, en osaa sanoa numeroo." Vaan kunnon perusteluja kiitos!!

Aku Ankka: Pekingiin, Ankka!

Vicarin Olympiatarina poikkesi aiheesta monesti, vain loppuruudussa näkyi "vähän" kisoja. Juoni on irrallinen Olympia-teemaan, sekä varsin tuttu. Myös Lingin ulkonäkö vaihteli ruudusta riippuen, hän näytti (varsinkin tarinan alussa) kiinalaiselta, mutta jossain ruuduissa taas eurooppalaiselta/ankkalinnalaiselta. Irtovitsejä ei pahemmin herunut, mutta sävähdyttävät yksityiskohdat Olympialaisiin (Linnunpesä) nostavat numeroa. Sekä tietysti piirrokset, Vicar kun on asialla. 7,25.

Hessu: Leka lentoon & Niukat eväät

Hessun yksisivuisille en anna numeroita (joten ne eivät kuulu keskiarvoon), mutta sanottakoon sen verran, että ensimmäinen oli parempi.

Aku Ankka: Palikkatesti

Sitten lehden paras tarina 7,50 arvosanalla oli Palikkatesti. Gulienin sävähdyttävät piirrokset ja tavallista hauskempi Aku vs. Pojat -tarina oli onnistunut hyvin myös kokonaisuudessaan. Vaikka tarinan lopun arvasi, oli tämä silti hauska. Varsinkin oli huvittavinta katsella, miten aina palikkalinnat kohoaa kohoamistaan, mitä pidemmälle tarina eteni.

Milla Magia: Vanhassa vara parempi

Milla tarina puolestaan ei ollut mikään sävähdyttävä. Olihan se erilainen, mutta turhaantunut täytesarja. Ehdottomasti lehden huonoin tarina. 6,75

Lehti 32

Tämän viikon akkari oli niukasti vuoden keskiarvoa huonompi (keskiarvo on 7,19 tällä hetkellä) ja tämä akkari sai kokonaisarvosanakseen 7,17. Ei siis paljoa jäänyt, mutta vähän.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat