Entiset Vai Nykyiset Akkarin Sivut.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Täällä on EVNAS (Entiset Vai Nykyiset Akkarin Sivut) jossa päätetään mitkä akkarin sivut ovat parempia, entiset vai nykyiset. Kaikki jotka haluavat arvostella akkarin sivuja, tulkaa tänne!

Kommentit (12)

Vierailija

Nykyiset ovat ehdottomasti parempia, tärkein juttu on minun mielestäni keskustelu. Huonoin juttu uudistetuilla sivuilla on nuo trollit.

Vierailija

Nykyiset ovat paremmat. Täällä nämä keskustelu palstat ovat mukavia, mutta ne on vähän ryötäytynyt käsistä. Tulee liikaa turhia aiheita yms. muuta....se on hyvin harmillista, koska näistä sivuista saisi niin hienot, jos keskustelut palstat tulisivat kuntoon ja muutama hauska pelikin olisi kiva. Mutta nämä sivustot ovta edelleen paremmat kuin vanhat.

Vierailija

nää on paremmat... parempi vaa et tekee aina "uuden vanhan aiheen" koska se on TOSI turhauttavaa kattoo eka et oks sellasta ja tällästä aihetta ja sit vasta keksiä joku ihan upo uus aihe. melkein mahdotonta! :D mut onhan se tietty myös ärsyttävää jos koko ajan ja joka päivä on se sama aihe mut aina vaan jonkun toisen tekemänä... :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat