Jos rosaa ja barksia ei olisi...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Lukisitko aku ankkkaa jos don rosaa eikä carl barksia olisi?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Luksin mutta silloin ei olisi monia tärkeitä hahmoja, kuten Roopea, Millaa, Pelleä, Kulta Intoa, Kroisosta, ym. Barksin kekesimiä hahmoja. Piirtäjiä on kuitenkin muitakin, Rosan puutuminen ei olisi mitenkään ratkaisevaa. Rosan tarinoitahan julkaistiin ensimmäisen kerran Suomessa vasta vuonna 1990. Sitä ennen julkaistut lehdet ovat mielestäni tosi hyviä, joten Rosa ei ole korvaamaton.

Vierailija

Lukisin,mutta se olisi hirveä menetys.Barksin tarinat ovat kaikki todella hyviä sekä hän on keksinyt monta hahmoa.Kiitoksia hänelle todella paljon.Rosa on semmoinen että yleensä hänen tarinoissaan on hyvä opetus ja jotkut asiat jäävät mieleen.Hänen tarinansa ovat yleensä semmoisia,missä esiintyy Roope,Aku,Tupu,Hupu,Lupu ja Milla

Vierailija

Lukisin, totta kai. Muitakin hyviä piirtäjiä on. Esim. Daan Jippes, Scarpa ja muut..Mutta olisi se ärsyttävää jos Rosaa ja Barksia ei olisi.

Vierailija

En koska sitten ei olis Roopea ,Karhukoplaa ja muita hahmoja jotka tekevät akkarista niin kiinnostavan joten en todellakaan lukisi.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä lukisin, mutta jos Barksia ei olisi ollut, Aku olisi varmasti vähän toisen näköinen. Barks kehitti Akua huimasti eteenpäin, vaikka Al Taliaferro Akun oikeastaan toi nykymaailmaan. Roope Ankaakaan ei olisi jos Barks ei olisi ryhtynyt piirtämään. Muita Barksin keksimiä hahmoja ovat Milla Magia (Siinäkin mainio hahmo, jonka keksijä on kuin onkin Barks), Karhukopla (Tuo hyvän säväyksen Ankka-sarjoihin), Pelle Peloton ja Pikku Apulainen (Ovat hyvin mukana vielä nykytarinoissakin), Kulta-Into Pii ja Kroisos Pennonen (Ajatelkaa, jos Roopella ei olisi näitä kahta kilpakumppania, olisi Ankkalinna huomattavasti tylsempi.) Suuret kiitokset Barksille! Sitten Rosaan. Rosan piirrostyyli on yksityiskohtainen ja hieno. Rosa on ehdottomasti nykypiirtäjien parhaimmistoa. Mielestäni Rosan paras tarina on Sammon salaisuus. Rosalla on hienot ideat ja kunnioitan sitä, että Rosa tekee tarinansa kokonaan itse. Kiitokset myös Rosalle! Täss oli minun mielipiteeni Barksista ja Rosasta!:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat