Keräilyliike Kulku-Katin poika Helsingissä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletteko käyneet siellä??Onko se maineensa veroinen?;)

Ootteko tehnyt siellä hyviä löytöjä?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

En viitsi tehdä uutta topiccia, joten kysyn täällä. Kuka on käynyt Agatha divarissa Kokkolassa? Ihan hyvä divari, laaja valikoima varsinkin taskareita ja ropsuja.

Vierailija

Olenhan minä käynyt monesti. Mielestäni kivasti löytyy taskreita, mutta joidenkin hinta menee vähän yli. Pakkohan tuolla on käydä, kun ei muita divareita löydy, paitsi ykkös-kirppis ja pari muuta koko Kokkolasta (jos myös kaupunkiin liittyneet Kälviä, Ullava ja Lohtaja lasketaan mukaan).

Vierailija

Olenhan minä Kulku-Katin pojassa käynyt. Helsingin paras. Suomen 2. paras, heti Makedonian jälkeen, mielestäni. Kuka on käynyt Divari kalevassa?

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Noh, olen käynyt KKP:ssä vaikka kuinka monta kertaa, viimeksi torstaina. Sieltä olen tehnyt paljon löytöjä, todella hyvä paikka. Ja vielä kun on niin lähellä täällä, missä minä asun, niin kyllä kelpaa. Suomen paras divari. Hinnat ovat mielestäni halpoja verrattuna Makedoniaan taas.. :)

Ja, olen käynyt Kalevassa myös.

Vierailija

Itse käyn yleensä automatkoilla matkan varrella divareissa ja antikvariaateissa. Äiti ja isä etsivät lautasia ym. ja minä etsin akkareita ja Agatha Christietä. Minulla ei siis ole mitään tiettyä paikkaa, jossa aina kävisin, vaan käyn vähän kaikkialla.

Vierailija

Noh olen käynyt vaan tampereen divareissa: Makedoniassa on ehkä suurin valikoima, mutta on se hintakin yläkanttia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat