Ajatuksia Taskukirjasta 342 Saksipotku

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Omasta mielestäni kyseinen taskukirja oli mahtava. Siinä käsiteltiinkin Jalkapalloa ja se oli hyvä sillä Jalkapallo-tarinoita taskukirjoissa aika harvinaisesti näkee! Taskarin kansi oli myös hyvä.

Parhain tarina oli mielestäni johtosarja missä Aku Ankka on pääosassa ja yrittää auttaa yhtä jalkapalloilijaa. Tarinan nimeä minä en muista! Ajatuksia kiitos!

Kommentit (11)

Vierailija

mä tiiän kans tosi hyvän jalkkis tarinan mut en vaa muista sen nimee...

mut siin akun pitää tehä rankkari potku ku muut ei halunnu. sit ku se potkas ohi nii sitä haukuttiin ja sanottiin että piti sitte päästä laukomaan. mut seuraavassa ottelussa se teki maalin ja kylpi suosiossa ;)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mainio taskari. Selvästi nykykeskivertoa parempi. Pidän urheilutarinoista, varsinkin jalkapallotarinoista. Taskukirjan ensimmäinen, EM-kisateemainen tarina oli mainio. Annan sille arvosanaksi 9-. Myös YY-tarina oli hyvä, varsinkin, kun oli Rodriquesin käsialaa.

Vierailija

Kokonaisuudessaan aika hyvä taskukirja, vaikka kannesta en oikein pitänyt. Aloitussarja oli hyvä, juoni oli suhteellisen omaperäinen ja mukava muutenkin, vaikka jalkapallotarinat eivät nyt erityisen lähellä sydäntäni olekaan.

Toinen tarina eli "Mikki Hiiri: Intiaaniprinsessa" ei ollut kyllä mieleeni ollenkaan; en yleensäkään pidä Mikki -tarinoista, joten mielestäni se oli taskukirjan huonoin sarja.

Muut tarinat olivat ihan hyviä kaikki, juonet tosin melko tavanomaisia.

Vierailija

342 oli keskivertoa parempi taskari!Rakastan futis(ja muita urheilu)ekstroja!Varsinkin Fecchin piirtämä,kirjan ensimmäinen tarina oli loistotyötä!Muita futistaskareita ovat ainakin:Veskarille kenkää,Akun banaanipotku (75,minkä jo mainitsittekin),270 Pistämätön piilokärki,Taskarin teemanumero 3 Hattutemppu,kannattaa lukea kaikki,ne ovat oikea lukunautinto (penkki)urheilijoille ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat