Ankkalinnan Vauhtivekarat

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Onko kyseinen kirja hyvä? Itse pidin siitä koska siinä oli hyviä tarinoita aika paljonkin. Entäs teistä, onko se kirja hyvä?

Kommentit (11)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ihan hyvä kirja. Kirjan arvosanaa nostaa selvästi se, että päähahmoina ovat Tupu, Hupu ja Lupu. Annan siis sille arvosanaksi 8½. Siis aika hyvä Ankkalinnan-kirja. Omistan kyseisen julkaisun sekä pehmeäkantisena, että kovakantisena.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Ihan hyvä kirja. Kirjan arvosanaa nostaa selvästi se, että päähahmoina ovat Tupu, Hupu ja Lupu. Annan siis sille arvosanaksi 8½. Siis aika hyvä Ankkalinnan-kirja. Omistan kyseisen julkaisun sekä pehmeäkantisena, että kovakantisena.

Akuhullu mullakin on se pehmeekantisena äiti osti sen mulle kun olin kipee 8½

Vierailija

En omista sitä, en kerää ankkalinnan kirjoja koska niissä ei yleensä ole mitään kovin hyviä tarinoita ja melkein kaikki on julkaistu jo akkarissa.

Vierailija

Byäääh,en omista sitä,nyyh :s Se on yksi niistä kolmesta Ankkalinnan -kirjasarjan kirjasta,joka puuttuu kokoelmistani :( Mutta ei se mikään keräilyharvinaisuus ole,eikä mikään vaikealöytöinenkään varmaan,joten saan sen varmaan käsiini jo tänä vuonna.Kirjaa en ole edes kirjastosta kyllä löytänyt,eli en ole sitä lukenut,joten en voi sitä arvostellakaan,mutta se on varmaan ihan keskivertokirjaa.

Plussaa tulee siitä,että siinä seikkailevat Tupu,Hupu ja Lupu(toiseksi parhaat lempparihahmoni) ja miinusta tulee siitä,että se on Ankkalinnan -kirja,tarinat niissä kirjoissa eivät aina ole ihan sitä huikeinta tasoa ja kaikki tarinat on jo aikaisemmin julkaistu jossain toisessa ankka julkaisussa,yleisimmin Aku Ankka -lehdessä.Eli kirjan kaikki tarinat olen kuitenkin varmaan joskus jostain lehdistä lukenut.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat