MInitaskari 1: Aku on ykkönen

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Onko tuo minitaskari hyvä? Minusta se oli kyllä ihan hyvä, koska siinä näin Guido Sgalan Aku tarinan joka oli mielestäni tosi hauska.

Oliko tuo minitaskari hyvä? Vai oliko se parhain Minitaskari tähän mennessä? Minusta se oli parhain! Mutta nyt kysynykin teidän mielipiteitänne!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ei ollut parhain tuo mini-taskari 1...Parhain tähän mennessä ilmestyneistä oli Mini-taskari 3 Kolmen kopla.Mini-taskari ei ole mitään lempijulkaisujani,ja kalliskin se on,eikä tekstejä näe kunnolla lukea,ja kirjaa pitää taittaa hirveästi,että sitä pystyy kunnolla lukemaan,ja minulle se on vähän hankalaa,kun en haluaisi kohdella akkareitani kaltoin,haluaisin pitää ne mahdollisimman hyväkuntoisina.Mini-taskari 1 oli kuitenkin ihan ok,siedettävä ja lukemisen arvoinen,mutta ei mikään huikein lukunautinto,koska olin lukenut jo lähes kaikki tarinat jossain aikaisemmin.

Toivottavasti tulee vielä parempia minareita tulevaisuudessa,itselleni ainakin esim.tällainen minari olisi unelma:Päähenkilönä Taikaviitta ja kaikki tarinat Suomessa ennen julkaisemattomia..Mikäs olisi teidän unelmaminari?? ;)

Vierailija

Ei parhaita minareita paras on kolmenkopla hyvä minari ois semmonen missä ois akun ja tepon suomessa ennenjulkaisemattomia toilaluja nimi oisi:Akun ja Tepon toilailut

Vierailija

Minitaskarit on siinä mielessä hyviä että ne mahtuu pieneen tilaan huonoa taas että välillä teksti tuntuu liian pieneltä

Vierailija

Tuo oli hyvä idea,jonttuli,tuo Akun ja Tepon toilailut!Toivottavasti sellainenkin tulee!Naurattaa jo etukäteen hehee :D

Vierailija

Kyseinen julkaisu on mielestäni aika hyvä, eikä tekstien ja kuvien pieneys haittaa minua ollenkaan, koska juuri sen koon vuoksi ne ovat käteviä ottaa mukaan matkalle. Monta kertaa olen tuon kyseisen osan lukenut, ja se on kyllä parempi kuin Roopea käsittelevä numero. Varsinkin Automaattinen Autoauto -tarina oli hyvä.

Kolmatta osaa en omista vielä (se ilmestyi päivä jälkeen ulkomaille lähtöäni ja olen ollut Suomessa vasta muutaman päivän..),mutta suunnitelmissa on sekin hankkia kunhan ehdin. Eli en osaa vielä sanoa siitä mitään.

Tulevaisuudessa olisi mukava lukea Millaan keskittyvä osa, ja Taikaviittakin olisi ihan mielenkiintoinen.

Näiden taskukirjojen hinta on minustakin suhteellisen suuri, mutta kohtuullinen kuitenkin; ovathan nuo kirjaset aika paksuja. Venähtipä taas tämä vastaus ja vähän asian vierestäkin tuli kirjoiteltua..

Vierailija

En ole lukenut ensimmäistä Minitaskaria, Aku on Ykkönen. Omistan vain 2., Rikkaista rikkain. Muita en omista enkä ole lukenut. Joten en tiedä kuinka hyviä ne ovat. Nykyään ei kaupasta saa enää ensimmäistä numeroa..Harmi.

Vierailija

Anteeksi tuplaposti.(Taas kerran). En huomaanut tuota Ankka313 ehdotusta. Hmm..Tuo Taikaviitta Minari voisi ollakin hyvä. Sellainen voisi olla hyvä missä päähenkilönä on Milla tai Taikaviitta. Ja kaikki ennenjulkaisettomia Suomessa.

Ps. Jonttuli(Vai onko se nykyään Joe Mac Duck), mutta kummiskin tuo Akun ja Tepon toilailut olisi hyvä idea...:D

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, minunkin mielestäni se on paras Mini-taskari. Mini-taskareissa on yksi huono puoli. Teksti ja kuvat ovat vähäsen pieniä, vaikka kyllä ne lukea näkee. Kuten ankka313 sanoi, Taikaviitta-mini-taskari olisi mainio. Varsinkin, jos se sisältäisi vanhempia, italialaisten tekemiä, ennenjulkaisemattomia sarjoja. Hinta on minun mielestäni Mini-taskarissa kohtuullinen. Kuitenkin se sisältää 300 sivua ja hinta on saman verran kuin taskukirjassa, vaikka siinä on vähemmän sivuja. Minäkin siis toivon Taikaviitta aiheista taskaria. Nimi voisi olla Taikaviitan Sankariteot, tai jotain sinne päin.:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat