Jumbo 14: Lämmintä luvassa

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Onko kyseinen Jumbo hyvä? Minusta on! Tuhti paketti Aku Ankkaa ja Mikki Hiirtä se kesän vasta tekikin. Vaikka Jumbo Kirjasarja ilmestyy vain kerran vuodessa (muistaakseni), niin se on kyllä hyvä että se ilmestyy niin harvoin, sillä on kiva katsoa aina yllätys että koska se ilmestyy.

Yleensä aina kesällä, mutta Jumbo 13: Kultasukellus (nimi taisi olla tuo. En ole varma.) ilmestyi muistaakseni Talven aikoihin!

No mielipiteitä tästä Jumbosta!

Kommentit (8)

Vierailija

Tämä Jumbo oli todella mahtava! Olen lukenut sen ja se on Jumbojen aatelia! Aku ja Mikki ovat todella hyviä ja mahtavia! Pidin siitä niin paljon että se piti lukea todella moneen kertaan!

Vierailija

Tosi hyvä Jumbo. Mikki tarinat olivat loistavia, Gottfrdsonin tarina oli yksi parhaista lukemistani Mikki sarjoista. Myös Murryn tarinat olivat hyviä. Ankka tarinoissa olisi saanut olla nimekkäämpiä piirtäjiä, mutteivat nekään huonoja olleet.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Uusin jumbo on mainio. Varsinkin pitkä Gottfredsonin Mikki-seikkalu oli vertaansa vailla. Muutenkin tarinat olivat tavallista jumboa parempia. Toivotaan, että jumbo on menossa parempaan suuntaan. Kirjan muutkin Mikki-jaksot olivat hyviä. Paul Murryn tarinoillekkin voisi antaa 9+ pistettä.

Vierailija

Minulla kävi taas pulla silloin kun tuo kirja ilmestyi,löysin sen kirppikseltä 4,50e eli suunnilleen puoleen hintaan :D

Tuo jumbo oli minulle yllätys,koska se oli tähänastisista jumboista paras,minkä olen lukenut!!Jatkakaa,toimitus,samaan malliin,tuota jumboa oli ilo lukea!!Aiemmat jumbot ovat olleet jotenkin vähän kuivempia,mutta tuossa oli sitä jotain!Yksi kirjan parhaimpia tarinoita oli Paul Murryn:Ihmeellinen junaseikkailu,vaikka se onkin ennenkin julkaistu Suomessa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat