Vicar vai Don Rosa?

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Minusta parempi on Vicar! Vicarilla on hauskoja tarinoita ja hän osaa piirtää ankat tosi taitavasti. Vicarin ankat näyttävät aidoimmilta ankoilta mielestäni. Entä teistä? Kumpi on parempi?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Olen huomannut saman asian Ankkarock. Minusta Vicarin ankat näyttävät ihan aidoilta. Huomaan saman asian joka kerta. Mutta eiköhän se Rosa silti vie voiton. Ainakin minun mielestäni. Tosin tiukkaa se on.

Vierailija

Minä itse pidän enemmän Don Rosasta. Rosan tarkka tyyli on minut saannut valloihinsa ja tarinatkin on upeita hänellä. Varsinkin Kirje Kotoa tarina...Heti toiseksi tulee Barks ja kolmanneksi tulee Vicar, josta pidän myös paljon, eli en sano, että Vicar olisi huono.

Vierailija

Rosa ehdottomasti, Vicarin tarinoihin kyllästyy heti ensi sivulla(Muistakaamme, ettei Vicar yleensä käsikirjoita tarinoitaan). Rosan tarinat taas yllättävät joka kerta, koska kuvat pursuavat hauskoja yksityiskohtia, tarinoiden juonet ja vitsit ovat aina omaperäisiä ja ne naurattavat vielä monia kertoja! En pidä Vicarin tyylistä piirtää ankkojen päitä kapeiksi enkä siitä, että kuvissa ei ole mitään mielenkiintoista. Olen siis lievästi sanoen kyllästynyt siihen, että Vicarin tarinat ovat lähestulkoon aina johtosarjoina.

Vierailija

Don Rosa vie voiton, mutta Vicar on paras "perinteisen tyylin" edustaja. Hän loistaa juuri hulvattomissa johtosarjoissaan, hyvänä esimerkkinä "Aku Ankka sarjakuvapiirtäjänä".

Vierailija

Don Rosa on listallani toisena heti Barksin jälkeen, Vicar taas yltää listallani vasta sijalle 7. Rosassa arvostan tosi hyviä käsikirjoituksia ja todella tarkkaa piirrosjälkeä. Vicar taas on yleisesti tosi hyvä piirtäjä, eniten pidän Vicarin 70-ja 80-luvulla tekemistä sarjoista joissa on mielestäni hieman erilainen piirrostyyli nykyiseen verrattunua.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat