Don Rosa lopetti ankat!!!!

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ilta-Sanomis luki että Don Rosa lopettaa sarjikset. Mitä olet mieltä?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Tämäpä oli "uusi" juttu..

Noh, sitä mieltä kuitenkin olen, että Rosan oma päätös, jolle varmasti on syitä, joten kunnioitan sitä.

Vierailija

hassuhattu kirjoitti:Tämäpä oli "uusi" juttu.. <br />

Noh, sitä mieltä kuitenkin olen, että Rosan oma päätös, jolle varmasti on syitä, joten kunnioitan sitä.

Miten voit ajatella noin?! Don Keno Hugo Rosa on yksi parhaista!

Vierailija

Harmillista Rosa fanien kannalta, mutta eihän Rosa ikuisesti tehdä uusia tarinoita. Suuret kiitokset Don Rosa!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosa on jo pitkään ajatellut lopetavansa piirtänisen, mutta virallisesti sitä ei ole vielä sanonut. No, nyt siis on. Suuret kiitokset Rosalle antoisista piirroksista.

Vierailija

Se on todella harmillista, vaikka olenkin tiennyt tuon jo kauan. Tiedättekö muuten kuinka monta Don Rosan kovakantista viellä julkaistaan?

Vierailija

Tämähän on erittäin surullista. Olen tässä lähi aikoina miettinyt, miksi Akkarissa ei ole ollut Rosaa pitkiin aikoihin. No jaa, eihän Rosaa saa estää, jos hän haluaa lopettaa.

Vierailija

Jep, tästä oli juttua jo muutama vuosi sitten. Kaikki mahdolliset syytkin ovat selvillä. Niitä on ihmeellisen paljon, mutta ehkä Rosa yrittää tällä vakuuttaa, että ratkaisu on paras mahdollinen. Hyvä, että moni sai tämän sentään nyt tietää. Toimitus on ilkeästi pimittänyt kyseistä tietoa ja varsin tahallaan. Itseä ei ainakaan tällä hetkellä asia harmita. Ei harmittanut pari vuotta sittenkään, mutta onhan se ikävää. Hänellä on kuitenkin suuri ura takanaan. Rosan päätöstä tukevia syitä olivat mm. näön huonontuminen (hänen mukaansa hän ei edes aio käsikirjoittaa, mikäli ei itse voi piirtää tarinoitaan), Disneyn ja Egmontin kriteereihin turhautuminen, tarinoiden tekoon kyllästyminen, työn tarpeettomuus (Rosa oli jo niin varakas, ettei hänen tarvinnut enää tehdä töitä)...

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Erittäin harmillista, että suuri mestari Don Rosa lopetti!! Kiitoksia Don Rosalle antoisista, ja kaikella tavalla mahtavista tarinoista! Ne olivat lähes vertaansa vailla. Ja nyt putoaa Aku Ankan taso, kun ei tule enää Rosalta uusia juttuja.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Rosa ei oo tehnyt uusia sarjoja neljään vuoteen joten ei oo mikään uus juttu. Tästä asiasta on ollut ennenkin keskusteluja joten uutta ei olisi tarvinut tehdä.

Vierailija

Joskus tää olis kuitenki tapahtunu, vaikka onki harmillista. Ei sen tarinat minnekään kuitenkaan lähe, vaikka niitä ei tuukkaan lisää, ja niistä riittää luettavaa.

Vierailija

MacPeruna kirjoitti:Joskus tää olis kuitenki tapahtunu, vaikka onki harmillista. Ei sen tarinat minnekään kuitenkaan lähe, vaikka niitä ei tuukkaan lisää, ja niistä riittää luettavaa.

Olen samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat