Kenen on vaikea löytää se "oikea" profiilikuva?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, siinä kysymys. Itselläni se asia on ongelma. Nyt olen yrittänyt etsiä sitä juuri oikeaa profiilikuvaa. Aina on monta sellaista hyvää, jonka tekisi mieli laittaa. Mutta sitten on se toinenkin vaihtoehto, ja kenties monia muita...Ei sitä kaikkia kehtaa ruveta testailemaan. Olisi aika noloa, jos koko ajan on eri kuva. Kenellä on sama ongelma?

Sivut

Kommentit (87)

Vierailija

Yukonin Hyinen Liekki kirjoitti: Pientä arvoituksellisuutta on mielestäni aina hyvä harrastaa. Eipähän käy aika tylsäksi.

Kuvahan taitaa olla Carl Barksin tarinasta Takasin Klondikeen.

Vierailija

Minulla on se ongelma, että kun yritän vaihtaa profiilikuvaani, mikään ei vaan oikein ole kumminkaan kiva. Tämä Roope on ollut minulla jo niin kauan, etten pysty vaihtamaan sitä.

Vierailija

Mc skeptik II kirjoitti:

Yukonin Hyinen Liekki kirjoitti: Pientä arvoituksellisuutta on mielestäni aina hyvä harrastaa. Eipähän käy aika tylsäksi.<br />

Kuvahan taitaa olla Carl Barksin tarinasta Takasin Klondikeen.

Olen täysin samaa mieltä!(sori tupla postaus)

Vierailija

Minulla ei ole ollenkaan! Valitsen sellaisen kuvan, joka sopii minulle ja luonteelleni parhaiten. Nytkin minulla on kuvana Kultu Kimallus, koska Kultu on yksi lempihahmoistani ja sopii luonteelleni parhaiten. Lisäksi pidän keltaisesta väristä.

Kannattaa valita sellainen kuva, joka jää silmään ja sopii sinulle parhaiten. 8)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itse olen vaihtanut kahteenkin kertaan, ennen kuin päädyin tähän nykyiseen profiilikuvaani. Se siis tarkoittaa mielestäni sitä, että on minullakin ollut pieniä ongelmia löytää se täydellisesti sopiva kuva.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:Niin, siinä kysymys. Itselläni se asia on ongelma. Nyt olen yrittänyt etsiä sitä juuri oikeaa profiilikuvaa. Aina on monta sellaista hyvää, jonka tekisi mieli laittaa. Mutta sitten on se toinenkin vaihtoehto, ja kenties monia muita...Ei sitä kaikkia kehtaa ruveta testailemaan. Olisi aika noloa, jos koko ajan on eri kuva. Kenellä on sama ongelma?

Sama homma.

Vierailija

Mulla oli alkuaikoina pari päivää yks toinen kuva mutta pian sen jälkeen vaihdoin tähän kuvaan joka mulla on ollut tähän päivääv saakka.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat