9 vuotias aku

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Luin just jutun yhestä vuoden 1984 aku lehestä lukija palstalla yhestä 9 vuotiaasta(nykyisin varmaan jotain kolkyt)aku nimisestä pojasta jota oli kiusattu aku nimensä takia. Pikkasen typerää eiks vaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiusata nyt sen nimen takia moni ihminen varmaan ois onnellinen(en mee vannoon)jos olisi aku niminen. vai? Niin se poika kysy onkohan englannissa kiusattu sen nimisiä kun donald. ja ne luki siellä paljon olikse nyt viron kielisiä akuja ja eikös aku ole viroksi Kalle niin siellä asu paljon kalle nimisiä poikia eikä niitä kuulemma kiusattu. Vähäks tyhmä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Aleksi Mac010898. kirjoitti:Olen samaa mieltä! Moiset Äijät sietäisi pistää vankilaan elinkautiseksi!

En ole nimeltäni Aku, mutta kiusataan sen takia että pidän Aku Ankasta. Ja se että nimi on Aku, ei merkitse mitään! Hyvin tyhmää! Ja Aleksi on oikessa. Onneksi tuo Aku ei ole kiusattu nykyajalla. Mutta tyhmää kumminkin! Älytöntä. Kaikkea kanssa sitä kuuleekin! HUh!

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Nimen tai minkään muunkaan yksilöllisen asian haukkuminen on todella typerää ja lapsellista. Itse tunnen kyllä Aku nimisen tyypin, mutta ei häntä silti ole nimestä kiusattu. Voi olla että ne jotka kiusaavat tästä asiasta, ovat vain normaalia yksinkertasempia.

Olet täysin oikessa!

Vierailija

Ai joo. Jos ihmettelette ensimmäistä viestiäni, niin selitän sen nyt. Minun luokalla minua kiusataan paljon. Minua esim. tuosta vain haaroihin. Olen siis poika. Mutta tyhmää on kaikki kiusaaminen. kaveriani kiusataann hajusta.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voi, olisin varmaan ihan onnellinen, jos nimeni olisi Aku. No, nimeni on mikä on ja nimen takia kiusaaminen on typerää. Kaiken lisäksi tiedän monta Akua, eikä heitä ole nimensä takia kiusattu.:)

Vierailija

Toisten kiusaaminen nimen takia on lapsellista ja typerää! Mutta minä en olisi luultavastikkaan kovin onnellinen, jos nimeni olisi Aku... minäkun nääs olen tyttö!

Vierailija

Onhan se tyhmää tuo nimestä tai mistään ylipäätään kiusaaminen. Minäkin tiedän yhden Minnin, Akua en tunne. Voi kyllä olla, että tuohon aikaan Aku oli harvinaisempi nimi kuin nykyaikaan, mutta onhan se kuitenkin sama asia. Toisaalta se on vanha juttu eikä sille enää voi mitään.

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Joo nimen takia kiusaaminen on lapsellista ja typerää. Olis varmaan kivaa olla Aku-niminen.

Totta turiset! Olisin ikionnellinen jos nimeni olisi Aku!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat