ajattelinpa vaan

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ihmettelen suuresti miks mikkille ei voitas tehä omaa lehtee.ärsyttää kun sen tarinoita on niin paljon akuissa. ketkä on samaa mieltä???????

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Mikillä on oikeutensa olla Akkarissa. On tyhmää vaatia jotain hahmon poistoa ja tehdä sille oma lehti. Mikki-faneille olisi aika inhoittavaa,jos Mikki poistettaisiin Akkarista ja joutuisi sitten tilaamaan toistakin lehteä jos haluaa lukea Mikki-tarinoita.

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:Voisihan Mikille oman lehden tehdä. Siinä olisi sitten kaikki Hessut, Helunat ja Pollet..jne. Mutta sitten pitäisi tilata kahta lehteä, koska haluaisin lukea myös Mikkiä, joten huono idea.

olen samaa mieltä :)

Vierailija

Aku Ankassa on muitakin hahmoja kuin Mikkiä. Vaikka Pepiä. Mutta Mikkilehti olisi hyvä, koska en pidä siitä että Mikit valtaavat koko lehden. Kaikissa on sama juoni: Mikki on jossain retkellä ja näkee jonkun pankkiryöstäjän, soittaa poliisille ja on sankari. Se on niin yksitoikkoista. Mikki on mielestäni mielenkiinnoton hahmo. Toki niitä saa joskus olla, mutta lähes kaikki olisi Mikki-lehdessä. Yksisivuiset ovat kuitenkin hauskkaa luettavaa. Päähenkilöstä rippumatta

Vierailija

Hämäyksen Hurrikaani kirjoitti:Musta on ihan kiva, että Mikki-sarjoja on Akkarissa. Nykyään vain Mikki-sarjat ovat niin huonoja, että saisivat kaikki lehdessä ilmestyvät olla vain vanhoja Mikkejä.

Olen samaa mieltä. Mikki-lehteä ei tarvitse tulla.

Vierailija

Kummallista.En ole missään vaiheessa huomannut että Mikki-sarjoja olisi liikaa, vaan pikemminkin Aku Ankkoja ja Roope-setiä pursuaa ovista ja ikkunoista.Muutenkin Mikki-tarinat ovat mielestäni aika vähissä koko lehdessä.Liekö piirtäjien ja käsikirjoittajien inspiraation vähyydestä?

Mielestäni Mikki-lehden pito ei olisi taloudellisesti kannattavaa, sillä Mikki ei ole monenkaan Ankistin suosiossa.Mielestäni Aku on mielenkiintoinen ison sukupuunsa takia.Mikillä on vain jotain Mortimer-setiä, ja muita random suomennettuja nimiä.Mielestäni Mikki saisi pysyä Aku Ankassa vastedeskin, sillä Aku Ankkoja puskisi joka tuutista, eikä sitä vanhaa kunnon Mikkiäkään kovinkaan näkyisi.Itse asiassa en ostaisikaan koko Mikki-lehteä, jos olisi.Iines-lehtikin oli mielestäni aika paha floppi.

Vierailija

winter.sho kirjoitti:Muaki ärsyttää aina kun Mikki sarjoja tulee vastaan X_X siinä kumminkin on joku periaate etten voi jättää niitä lukematta.

Jeep minäkin kyllä lukasen ne.

Vierailija

Jos Mikki lehdessä olisi joka lehdessä vähintään yksi Murryn, Gottfredsonin tai Scarpan tarina voisn ostaakin sitä. Paras formaatti olisi mielestäni sellainen kuin Iines lehdellä eli 52 sivua ja kerran kuukaudessa.

Vierailija

-random- kirjoitti:Olen samaa mieltä, koska en pidä ollenkaan Mikistä ja yleensäkään hahmoa käsittelevistä sarjoista. Jos Mikille alettaisiin tehdä omaa lehteä, saattaisi Aku Ankka -lehden taso nousta, ainakin minusta, sillä tilaa olisi enemmän ankka -sarjakuville, jotka ovat yleensä paljon mielenkiintoisempia kuin hiirien vastaavat.<br />

<br />

Mikin oma lehti voisi kyllä menestyä hieman huonosti; täällä sivuilla ainakin tuntuu olevan paljon käyttäjiä, jotka eivät pidä Mikistä ja muista hiiristä eritysemmin. Toki hiiristä pitäviäkin löytyy, mutta luulisin, että Aku veisi voiton leikiten.

Olen samaa mieltä. En pidä ollenkaan Mikki:stä.

Vierailija

Olen samaa mieltä, koska en pidä ollenkaan Mikistä ja yleensäkään hahmoa käsittelevistä sarjoista. Jos Mikille alettaisiin tehdä omaa lehteä, saattaisi Aku Ankka -lehden taso nousta, ainakin minusta, sillä tilaa olisi enemmän ankka -sarjakuville, jotka ovat yleensä paljon mielenkiintoisempia kuin hiirien vastaavat.

Mikin oma lehti voisi kyllä menestyä hieman huonosti; täällä sivuilla ainakin tuntuu olevan paljon käyttäjiä, jotka eivät pidä Mikistä ja muista hiiristä eritysemmin. Toki hiiristä pitäviäkin löytyy, mutta luulisin, että Aku veisi voiton leikiten.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat