Kumpi kannattaisi ostaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, kumpi. Kadonneen kirjaston vartijat vai Kymmenen avatavaran aarre(vai mikä se nyt oli). Kun tänään tuli Aku Ankan mukana ne tilausjutut. Päädyin näihin kahteen, koska muista kirjoista olen lukenut osan. Kysyisinkin nyt teidän mielepidettänne, että kumpi nuista kahdesta on parempi. Tilaan sitten suosituimman. Kertokaa mitä mieltä olette.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Kyllä valitsit oikein. Kadonneen kirjaston vartijat on parempi ostos minun mielestäni(Mutta en sano, että kymmenen avatran aarre olisi huono!), mutta muista: Oma on valintasi!

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:Minä valitsisin Wivarts of Mickeyn (vai miten se kirjoitetaan.)

Wizards of Mickey on mulla, ja myöskin molemmmat mainitut kirjat, suosittelen muiden mukana Kadonneen kirjaston vartijoita!

Vierailija

Minä en ole lukenut kumpaakaan, mutta minun mielestäni sinun kannataisi säästää ja lainata myöhemmin kirjastosta

Vierailija

Kadonneen kirjaston vartijoissa on mm. Saari ajan rajalla ja Pysähtyneisyyden aika, jotka ovat hyviä, Kymmenen avataran aarteesta en osaa sanoa, sillä en ole lukenut sitä. Kannatan Kymmenen avataran aarretta (tai molempia, jos haluat säästää postikuluissa:)). Vielä: Kyselyt ja visailut-puolelle.

Vierailija

Se riippuu ihmisestä. Itse valitsisin Kadonneen kirjaston vartijat, koska olen lukenut sen kirjan ja tykkäsin. Valitse kumpi sinua enemmän kiinnostaa. Tuo nyt oli vain minun mielipiteeni.

Vierailija

Kirjaston vartijat ehkäpä vain sen takia, että siinä on Rosan esipuheet, kun avataroissa ei. Lisäksi avataran tarinat eivät ole niin hyviä, kuin kirjaston vartijoiden. Nimikkotarina on tosin Avataroissa paljon parempi, kuin kirjaston vartijoissa, mutta sitten kirjaston vartijat pesee Paino-ongelmia lukuunottamatta avatarojen tarinat. Lisäksi Kymmenen Avataran aarre sisältää yhden huonoimmista, ellei huonoimman Rosan tarinan, eli Ankka Kuningas Arthurin hovissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat