Kumpi...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...kannattaa tilata, Aku Ankka lehti vai Iines lehti?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Unohdin äskeisessä viestissäni mainita , että mitä siitä jos keskustelu joka on muuten asiallinen sattuu olemaan väärällä foorumilla.

Eihän se nyt maailmaa kaada (vai kaataako?)(:

Vierailija

Mun vastaus on ilmiselvä elikkä Akkari, koska mieluummin mä tilaan Akkaria ku en mitään, koska Iinestä ei voi tilata.

Vierailija

Iines on yleensä melko huono lehti, ainakin verrattuna akkariin. Iines-lehden tarinat ovat yleensä keskitasoa. Akkarissa taas on aina silloin tällöin huippuhyviä tarinoita. Eli tilaan mieluummin akkaria.

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Iines on yleensä melko huono lehti, ainakin verrattuna akkariin. Iines-lehden tarinat ovat yleensä keskitasoa.

Häh, häh, häh!! Millä perusteella sinä sanot noin! Oikeastaan Iines-lehden taso on parempi tällä hetkellä kuin Aku Ankan. Akkariin tungetaan nykyään niitä keskinkertaisia täytetarinoita, kuten Bernadoa, Van Den Boschia ja Heymanseja. Muutenkin italiaanoja näkyy harmillisen vähän.

Ja sitten katsotaan Iinestä. Joma lhedestä löytyy uusia lupaavia italialaistekijöitä (Valussi ym.) ja muutenkin tarinavalikoima on laaja. Löytyy Molinaria, De Vitaa ja Miguelia ja mitä loistavia tekijöitä. Löytyykö heitä Aku Ankasta, häh!? Löytyykö Otolta puhtia väittelyyn?

Vierailija

No omapa o n mielipiteesi minä tilaisin akua ja miten niin tää on turha aihe jos haluu kysyä jotakin aku ankkaan liittyvää saa kai kysyä

Vierailija

Itse tilaisin mielummin Akkaria. Siinä on mielestäni parempia tarinoita ja liitteitä. Olen lukenut Iineksiä ja tarinat ovat siinä keskitasolla. Akkarissa on todellakin paljon parempia tarinoita.

Vierailija

Lohis kirjoitti:Itse tilaisin mielummin Akkaria. Siinä on mielestäni parempia tarinoita ja liitteitä. Olen lukenut Iineksiä ja tarinat ovat siinä keskitasolla. Akkarissa on todellakin paljon parempia tarinoita.

Ei löydy peusteluja sinultakaan? MIKSI Iines muka on niin huono?!

Muutenkin pakko korjata, joma lhehdestä on joka lehdestä, sori hirvittävä typo. Ja tuplapostista tietenkin anteeksi.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

voitto99 kirjoitti:Miksi kaikki ovat nykyään sellaisia että haukkuu toisten keskusteluja ja huomauttelee toisia.

Siksi että sinä teet tuhia keskusteluja! Tilaa mieluummin akkari.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Aku Ankka on kannattavampi tilata. Akussa on tasokkaampia tarinoita kuin muissa. Olen kuullut, että minitaskari, Roope-Setä ja Iines-lehti on tehty vain sen takia, kun huonommat piirtäjät/tarinoiden tekijät haluavat päästä näkymään.

Vierailija

Kyllä löytyy puhtia väittelyyn, Ankkahirmu!

Mainitsen tähän alkuun, että Akkari on paljon parempi lehti kuin Iines, mutta se ei tarkoita sitä, että Iines-lehti olisi huono.

Ensinnäkin, jokaisella on omat mielipiteensä! Eli minun mielestä Aku Ankka-lehden johtosarjat ovat todella hyviä, Iineksen johtosarjat eivät vedä vertoja akkarin sarjoille.

Akkarista löytyy monia hyviä piirtäjiä kuten: Vicar, Barks, Branca, Rodrigues, Gattino ja Korhonen. Iines-lehdestä ei löydy yleensä ihan niin hyviä piirtäjiä.

Jotkut Iines-lehden tarinoista ovat vähän tyttömäisiä tarinoita, ja sellaisista minä en pidä. Akkarissa ei ole sellaisia tarinoita.

Vierailija

Taikisfani kirjoitti:

voitto99 kirjoitti:Miksi kaikki ovat nykyään sellaisia että haukkuu toisten keskusteluja ja huomauttelee toisia.

Siksi että sinä teet tuhia keskusteluja! Tilaa mieluummin akkari.

Tämä keskustelu ei ole yhtään sen ´turhempi`, kuin muutkaan keskustelut. Tämä sattuu olemaan väärässä osiossa, mutta so what? Niin voi käydä kenelle tahansa. Jos voitto99:tä kiinnostaa tietää, kumpaa on kannattavampi tilata, niin kai sitä saa kysyä? Kyllä Iinestäkin voi tilata, joten voisitte olla yhtä hyvin haukkumatta toisia koko ajan! Tuo on pelkästään typerää. Tuntuu siltä, että noin puolet täällä olevien käyttäjien viesteistä olisi: Tämä aihe on ihan turha! Kuka sen oikein päättää?! Yhtä hyvin voisi sanoa, että arvostele edellinen käyttäjä-keskustelu on turha. Voisi vaikka sanoa, että kaikki keskutelut täällä ovat turhia! Mutta onko sillä niin väliä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat