onko Zapotek tärkeä hahmo

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

on se ihan tärkeä

Kommentit (14)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minun mielestä Zapotek ei ole kovin tärkeä hahmo. Kyseinen hahmo esiintyy vain harvoissa tarinoissa, niissäkin usein vain sivuroolissa, kun Mikki ja Hessu ovat tarinan pääasia. Kuitenkin nämä tarinat olisivat aivan toisenlaisia, jos ei olisi Zapotekia ja hänen aikakonetta. Ihan hyvä hahmo siis kuitenkin. Annan sille arvosanaksi 8-.

Vierailija

Mielestäni Zapotek on kuitenkin aika tärkeä, koska ilman häntä ja sitä toista professoria (jonka nimeä en nyt muista) ei olisi aikakone seikkailujakaan, jotka ovat Mikin ja Hessun kannalta aika tärkeitä. Ja vaikka hän ei muissa tarinoissa esiinnykkään ainakaan yleensä, on hän silti tärkeä.

Vierailija

Zapotek ei ole kovinkaan tärkeä hahmo, sillä hän pelkkä sivuroolin esittäjä kaikissa lukemissani terinoissa, jossa hän on esiintynyt. En kuitenkaan pidä Zapotekia turhana hahmona, sillä hänen ja Marlinin ainaiset torat tuovat hauskan lisänsä aikakonen tarinoihin. Lisäksi ilman häntä ei luultavasti olisi aikakonettakaan (elllei joku käsikirjoittaja olisi sattunut keksimään jonkin muun hahmon ennen häntä). Tietysti Pellellä on omansa, mutta se on ankkojen käytössä, silloin kun sattuu toimimaan. Zapotekin ja Marlinin kone toimii aina, kun sitä ei siirretä osina jonnekin. Minusta aikakonensarjat ovat hyviä sarjoja.

Vierailija

Minusta Zapotek on ihan huono, mutta ei silti ihan turha. Esiintyy yleensä vain silloin, kun Mikki ja Hessu ovat pääroolissa, ja Zapotek auttaa heitä jossain. Arvio: 7½.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat