Ankkapalatsin erakko vai Joulu Karhuvuorella?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta ehkä Ankkapalatsin erakko on vähän hauskempi. ;)

Sivut

Kommentit (82)

Vierailija

Mielestäni Joulu Karhuvuorella on parempi. Onhan sentään Carl Barksin piirtämä ja Roope Ankan ensiesiintyninen. Tarinassa on mainio piirrosjälki, sellainen klassinen Barks. Annan tarinalle arvosanaksi 9½. Se ei siis ole kuitenkaan ihan Barksin parhaita. Ankkapalatsin erakko on ihan hyvää Rosan keskitasoa. Tarina on vähän outo, kun kertoo siitä, kun Aku ja Pojat näkevät Roope-sedän ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Muuten tarinassa on ihan hyvä juoni, eikä outouskaan ole pahitteeksi. Annan tälle tarinalle arvosanaksi 9. Mielestäni Rosalla on iso liuta parempia tarinoita. No joo, ei tästä enää keksi sanottavcaa, sitä paitsi viestistä taisi tulla jo aika pitkä...:)

Vierailija

Ankkapalatsn erakko on huomattavasti parempi. Vaikka Joulu Karhuvuorella on Roopen ensiesiintymistarina, on ensin mainittu kiinnostavampi, vaikka juoni tuntuukin välillä hieman kaukaa haetulta.

Vierailija

Joulu Karhuvuorella on klassiikko ja Roopen ensiesiintyminen, mutta Ankkapalatsin erakko on myös hyvä. Hmmmm, olen huono tekemään päätöksiä, sanotaan, että ovat yhtä hyviä!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat