Kumpi loppu on parempi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkäs kumpi Aku-sarjojen loppu on teidän mielestänne parempi? Sellainen jossa Akulle käy huonosti vai se missä on selviytyy voittajana? ;) ( toivottavasti tätä ei ole kysytty koskaan >.< )

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Se että Aku selviutyy voittajana. Sellainen on huono loppu että esim Aku jää Roopelle velkaa 10 000 000 euroa.

Vierailija

Rippuu vähän tarinasta tykkään ehkä eniten siitä että että Akulle käy hyvin, mutta myös sellaiset loput joissa Akulle käy huonosti ovat joskus hyviä.

Vierailija

Totta kai voittajana! Mutta on pallljon niitä sarjoja, joissa Hannu vetää aina pitemmän korren. (Ärrhhh!!). Vaikka asiasta poiketaankin, niin Hannu on ärsyttävin hahmo Ankkalinnasta.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Kyllä tällainen keskustelu on tehty, mutta aikoja sitten. Ei se mitään, ei haittaa!:) Vastaan minäkin, se, että Aku selvityy voittajana on parempi. Kuitenkin joissain poikkeuksissa on toisinpäin.

Olen samaa mieltä.

Vierailija

Tietysti tarinasta riippuen mutta on se kiva että Aku selviytyy voittajana, mutta vitsikkäämpi on kun Akulle käy heikosti.

Vierailija

Kyllä se on hienoa kun vanha kunnon aku selviytyy voittajana, mutta yleensä niissä tarinoissa, joissa akulle käy huonosti, niin lopussa on aina joku hauska juju...

Vierailija

Kyllä se on parempi Akulle, kun se selviytyy voittajana, kuin Kehno loppu x D Elikkä se "selviytyy voittajana" : D

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä tällainen keskustelu on tehty, mutta aikoja sitten. Ei se mitään, ei haittaa!:) Vastaan minäkin, se, että Aku selvityy voittajana on parempi. Kuitenkin joissain poikkeuksissa on toisinpäin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat