mummo vai hansu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

hansu on parempi

Kommentit (14)

Vierailija

Heitä on tosiaan melko vaikeaa verrata toisiinsa, ja kumpikin on hyviä hahmoja, mutta itse pidän yleensä Mummosta enemmän. Tosin sekin on hyvin tarinakohtaista: usein hänet esitetään kilttinä, ahkerana, tunnollisena ja vetreänä ankkana, joskus myös vain "vanhana muorina" ja jälkimmäisestä en erityisemmin pidä. Onneksi sitä näkee harvoin.

Hansu taas on välillä ärsyttävän laiska, vaikka sehän juuri tekee hänestä Hansun ja erottaa hahmon massasta, mutta häneen keskittyvät tarinat ovat usein viihdyttäviä ja hauskoja, esimerkkinä Sergio Badinon käsikirjoittama ja Valerio Heldin piirtämä tarina "Herkkusuiden olympialaiset" (AATK 320). Sivuhahmona hän on usein myös ihan hauska, vaikkakin joskus hieman rasittava.

Vierailija

Minusta heitä ei voi verrata toisiinsa, koska Hansu Mummon apulainen ja renki. Jos jompikumpi lähtisi pois ei heidän yhteinen maatila olisi enää samanlainen.

Vierailija

Hansu ja Mummo Ankka on kumpikin hyviä. Mutta kallistun Mummon puolelle jos on pakko valita, mutta en voisi sanoa, että Hansu olisi huono. He täydentävät hyvin toisiaan, eli en toivoisi heidän eroavan koskaan toisistaan.

Vierailija

Kummatkin ovat yhtä hyviä. Heitä on vaikea verrata toisiinsa koska Mummo ei olisi mummo ilman Hansua ja taas Hansu ei olisi Hansu ilman mummoa.

Vierailija

He ovat toistensa vastakohdat. Mummo on oikea työmyyrä, ja Hansu on mummon leivoksia nassuttava laikamato, joka nukkuu päivät pitkät. Mutta ilman toisiaan he eivät olisi onnellisia. Ainakaan niin onnellisia kuin nyt. Ja siksi he molemmat ovat mielestäni yhtä tärkeitä.

Vierailija

Oikeastaan yhtä hyviä, mutta Hansu on hauskempi, vaikka onkin laiska. Yhdessä Roope-sedässä Touho ja Hansu alkavat valmentaa Roopen jääkiekko-joukkuetta. Roope sanoo heille: "Tulkaa esittelen teidät joukkueelle". Niin Hansu sanoo unisena, että: "Mitä, häh? Ai aamuteelle". Hahhah, repesin ihan täysillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat