Onnistuakko?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pitäisikö Milla Magian joskus onistua? minun mielestäni voisi tapahtua vaikka niin että kuu olisi vääräsä kohtaa eikä hän saisi sitä sulatettua.

Kommentit (12)

Vierailija

Tälläinen keskustelu on tainnut olla jo, mutta ei se haittaa yhtään, etenkään, kun alkaa tulla koko ajan saman laisia keskusteluja. Ja asiaan. Pitäkööt Roope lanttinsa jonka hän työllä ansaitsi ja keksikööt Milla muuta tekemistä kuin yrittää tulla rikkaaksi!

Vierailija

Ei hän saisi onnistua. Mitä virkaa Millalla olisi sen jälkeen, jos hän ei enään haalisi Roopen ensilanttia?

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä on hyvin kaksijakoinen kysymys.

Ensinnäkin, eihän sinänsä Roope voi menettää ensilanttiansa...

Toiseksi, joskus ärsyttää Millan ainainen epäonnistuminen, perustelu alempana viestissä, miksi näin.

Roope, joka on vaivalla ansainnut ensilanttinsa on hänelle kaikki kaikessa, ja sen menetys olisi todella iso isku. Eihän se sovi, että Roope menettäisi ensilanttinsa onhan Milla lähellä ollut joskus onnistua, mutta aina Roope on ensilantin takaisin saanut.

Niinpä niin välillä (itse asiassa oikeastaan voisi sanoa lähes / aina) asiathan päättyy näissä rikos jutuissa lähes juuri niin hyvin, kuin voi.

Se pistääkin välillä erittäin vihaksi omalla tavalla, eihän oikeassakaan elämässä aina mene asiat niinkuin haluaa ja oikeasti tuo konnien epäonnistuminen välillä viimetipassakin on epäinhimillistä, oikeasti noin isosta yritysmäärästä olisit Roopen hynät Karhukoplalla ja Millalla ensilantti.

Mutta ei, kun asiat tehdään "hyviksi", ymmärrän sen kyllä, kun nuoremmatkin lukevat jne.

Mutta toisaalta ärsyttää se, että aina tietää näissä sarjoissa, että ainakin lähes hyvin päättyy sarjat "hyviksille". Joskus voisi Karhukopalakin, vaikka onnistua hieman ryöväämään Roopen rahoja jne.

Sitten oikeasti Mikki sarjoissa ottaa usein pattiin nuo tyyliin: "On kaksi roistoa ja he jossain piilopirtissä selittävät toisilleen rikoksen ja sitten ulkona kuuntelevat Mikki ja Hessu jäävät kiinni ja pääsevät muutamalla erilaisella tavalla aina pakoon ja roistot jää kiinni". Kyllä noinhan se oikeastikin menisi, aivan varmasti. Näissä on se sama loru ja oikeasti aina jää yleensä kiinni ja on se aina "outo sattumus", että Mikki ja Hessu pääsevät pakoon ja taltuttavat roistot. Ja miksi roistojen aina pitää selittää se rikoksen suunnitelma ja se miten ryöstö meni toisilleen. Miksi, no siksi, että "mahtava" Mikki tietää ryöstön yksityiskohdat.

Näin se vaan menee, tässä on välillä sitä vihaa, kun aina "hyvikset" voittaa ja usein saman tyylin mukaan menee sarja, varsinkin Mikki sarjoissa. Joten, joskus voisi varkaatkin onnistua se toisi vähän enemmän todellisuutta.

Toisin sanoen en toivo mitään Roopen ensilantin menetystä, mutta rahaa saa lisää joten hieman sen menettämistä tai vastaavaa tapahtumista en mitenkään pitäisi huonona ajatuksena.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat