Puhuva Koira

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

On Puhuvia Koiria, Jäyhiä Jököttäjiä ja Hurtta III Henkeviä. Sitten on Pulivareja, kisumisuja, rotannaamoja ja Plutoja. Voitteko kertoa, että onko Puhuva Koira sama kuin Jököttäjä vai onko se sittenkin Hurtta III? Nää sekottaa helposti ja yleensä kaikki luulee että ne ovat eri asia ja sitten ne ovatkin yksi ja sama koira. Onko Puhuvalla Koiralla siis monta nimeä?

Kommentit (11)

Vierailija

Puhuva Koira kirjoitti:On Puhuvia Koiria, Jäyhiä Jököttäjiä ja Hurtta III Henkeviä. Sitten on Pulivareja, kisumisuja, rotannaamoja ja Plutoja. Voitteko kertoa, että onko Puhuva Koira sama kuin Jököttäjä vai onko se sittenkin Hurtta III? Nää sekottaa helposti ja yleensä kaikki luulee että ne ovat eri asia ja sitten ne ovatkin yksi ja sama koira. Onko Puhuvalla Koiralla siis monta nimeä?

Korjatkaa, jos puhun puutaheinää, mutta itse Hurtta III henkevä on sama kuin Jäyhä Jököttäjä.Siis Hurtta "kolme" Henkevä on Jäyhä Jököttäjän ns.Arvonimi, joka on kulkenut sen suvussa.Puhuva koira on sitten eri hauveli.Se höpöttää:"Elämme kovia aikoja ystävä hyvä", eikä varmasti ole mitään sukuakaan Jököttäjälle.Mutta noin sen jotenkin muistaisin...

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Muistaakseni Puhuva koira on ainoa nimi tälle koiralle ja Jäyhä Jököttäjä ja Hurtta III Henkevä ovat samoja koiria. Joku vois tarkistaa tämän asian.

Näin minäkin uskon..

Vierailija

Kiitokset paljon. Joskus sitä vain sekoaa näistä nimistä. Hurtta on siis sama kuin Jököttäjä ja Puhuva Koira vain höpöttää kovista ajoista.

Vierailija

En ole aivan varma, mutta Puhuva koira taitaa olla ainoa nimi jolla kyseinen koira on esiintynyt. Jäyhä jököttäjähän on se Hurtta III Henkevä. Puhuva koira on siis ainoa nimi. Näin minä veikkaan.

Anteeksi että en vastannut aiemmin, mutta kävin juomassa kahvia.

Toivottavasti tiedosta oli sinulle jotakin hyötyä.

Ps. Lykkyä tykö :)

Vierailija

Muistaakseni Puhuva koira on ainoa nimi tälle koiralle ja Jäyhä Jököttäjä ja Hurtta III Henkevä ovat samoja koiria. Joku vois tarkistaa tämän asian.

Vierailija

Uskon että Puhuva Koira on ainakin Hurtta III Henkevä ellei peräti Jäyhä Jököttäjäkin..rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat