Toope Ankka (unohdettu hahmo)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei! Alotin keskustelun ja toivon, että kerrotte kuka Toope on ja kuka hän on eri kielillä? Miksi hän ei enään seikkaile tarinoissa? Ai niin joo. Muistakaa katsoa nettisivuni: haiamuu.suntuubi.fi! AKU ANKKA jyrää!

Kommentit (12)

Vierailija

En oo koskaan kuullutkaan Toopesta, mutta täytyyhän näitä unohdettuja hahmojakin muistaa (ei ollut toopea sukupuussakaan)

Vierailija

no en ole lukenut Toopen sarjoja eli en tiedä mitään. Jee sain 300 viestin eilen ja ykkösmitalin kuolemattomista kuplista. JES!

Vierailija

En erikoisemmin pidä Toopesta , enkä myöskään Intto Ankasta.

He ovat mielestäni vain huonoja kopioita Touhosta , joka on lempihahmoni.

Vierailija

Tässä lisää infoa: Nykyään Toopen tilalla seikkailee hänen persoonallinen kaksoisveljensä Touho.

Toopea ei nähty ollenkaan Ankportin satamassa. Tuolloin Moby ja Toope olivat merimiehiä ja valaanpyytäjiä, sekä seikkailijoita. Toopen suomenkielinen etunimi Toope kertookin kaiken jo hahmon luonteesta, sähläilevä Hessumainen typerys. Toope on sekoitus Hessua ja Touhoa.

Toope pukeutuu henkselihousuihin, t-paitaan, ylipitkään kravattiin ja hassuun hattuun. Koskaan ei Toope ole vaatteistansa luopunut, (jos ei taho) :D lukuunottamatta Toopen esiintymisiä maankamaralla.

Toope nähtiin ensikertaa Vic Lockmanin käsikirjoittamassa ja Tony Stroblin luonnostelemassa tarinassa The Vanishing Bannister vuoden 1968 maaliskuussa. Se julkaistiin Suomessa Aku Ankan numerossa 49/69.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, en muuta tiedä, kuin että Toope oli Tony Stroblin sarjoissa Mobyn vähän yksinkertainen apulainen. Wikipediassakaan ei ollut tietoa...

ps. Minullekin tuli osoitteestasi ilmoitus, että kyseistä sivua ei ole...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat