Vanhat vai uudet akkarit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta Akkarin tarinat olivat ennen parempia. Mitä mieltä te olette? Vaikka 2005 vuoden lehdet olivat todella hyviä verrattuna näihin. Kertokaa mitä mieltä te ootte?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Muutama vuosi sitten oli hyviä akkareita. Rosaa tuli tuutin täydeltä. 80-luvullakin oli hyviä akkareita, niissä päällimäisenä Barksin toivesarjat.

Vierailija

Minun mielestä parhaat Akut jotka olen lukenut löytyvät 90-luvulta juuri Vicarin johtosarjojen ja Barksin klassikkoiden takia.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minäkin olen samaa mieltä. Lueskelin juuri 90-luvun alun vuosikertoja... Mitä luettavaa! Parasta! Myös 50-luvun lehdet ovat mainioita, koska ovat melkein täyttä Barksia. 60-luvun alun lehdetkin ovat vielä ihan hyviä, mutta loppupuoliskolla alkoi tulla Tony Stroblia ym. Sarjojen taso huononi heti. Myös vuodet 2001, 2004 ja 2005 olivat mielestäni mainiot, 2000-luvun parhaat.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Minäkin olen samaa mieltä. Lueskelin juuri 90-luvun alun vuosikertoja... Mitä luettavaa! Parasta! Myös 50-luvun lehdet ovat mainioita, koska ovat melkein täyttä Barksia. 60-luvun alun lehdetkin ovat vielä ihan hyviä, mutta loppupuoliskolla alkoi tulla Tony Stroblia ym. Sarjojen taso huononi heti. Myös vuodet 2001, 2004 ja 2005 olivat mielestäni mainiot, 2000-luvun parhaat.

Olet,oikeassa,että 60-luvun alkupuoli oli vielä hyvää (melkein 50-luvun tasolla),mutta sitten tuli Stroblin,Jack Bradburyn,ynnä muiden valtakausi ja lehti jatkoi sitä rataa koko 70-luvun ja 80-luvun myös..(80-luvun lopulla tilanne rupesi hiukan paranemaan!)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Hmm. 80 luvulla Vicar tuli kehiin ja alkoi tekemään akkarin johtosarjoja. 50 luvulla taas oli Ankkamaestro Carl Barksin käsialaa.

Jotenka vaikea nyt on sanoa. Niin ja vielä Brancan 80-90 luku mukaan niin on nyt pakko sanoa että 80 luvulla tuli parhaimmat akkarit.

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:Hmm. 80 luvulla Vicar tuli kehiin ja alkoi tekemään akkarin johtosarjoja. 50 luvulla taas oli Ankkamaestro Carl Barksin käsialaa.<br />

Jotenka vaikea nyt on sanoa. Niin ja vielä Brancan 80-90 luku mukaan niin on nyt pakko sanoa että 80 luvulla tuli parhaimmat akkarit.

jos minulta kysytään oletteko nähnyt samassa veneessä? no siinä taikaviitta on vauhdissa kun taas tupu lupu hupu ja aku ovat vauhdissa mutta viitatar palaa esiin 50 luvulta! ja rope syö omenoita eräällä saarella ja pian roope unohtaa kaiken ja taas pohatat ovat vauhdissa mutta menevät kaokseen kun taas aku touho ja lievistö pääsevät siitä hyvästä lomalle aurinkoon mutta roope hankkiikin peräti 6 tähteä ja sitten taas tietysti alkaa taas kärsiä knalleja vatsaansa hah ha heh heko heko muhahaa!! ja sen jälkeen oskari serkku pelästyttää roopen ulko avaruuten siinä kaikki mmm muhahaaa hah! hah! heh!oliko kaikki parempaa kun 80 ja 50 luku heh! huonommat kun tämä? heh heh! heko! heko! jatka samaan malliin!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Minusta 2005 vuoden lehtiä ei kyllä voi kutsua vanhoiksi (tai miten sen nyt ottaa...)

Mutta olet kyllä oikeassa että vuosi 2005 oli kyllä yksi parhaimmista ankkavuosikerroista,silloin tarinat olivat tosiaan jotenkin vain iskevämpiä..Vuodet 2004-2007 ovat olleet hyviä,samoin 50-luku ja osa 90-luvustakin..."Huonoimpia" mielestäni olivat 60,70 ja 80-luvut

Vierailija

Se riippuu aika paljon lehdestä, itse en oikein pidä näistä uusien lehtien Bernandoista ja Migueleista, ei vain sovi Akkariin.

Vanhat lehdet vuosien 51 ja 68 välistä ovat aika nannaa. Paljon Barksia varsinkin 51-64 vuosien välissä, Barksit ovat aina hyviä, mutta lehdet "pilaa" joidenkin piirtäjien tylsistyttävät tarinat...

70-luvun akkareista ei itselläni ole hirveästi kokemusta, mutta ne jotka olen käsiini saanut ovat olleet kelpo luettavaa...Varsinkin (taas kerran) Barksit ovat lehtien parasta antia!

80-luvun Akkarit, no, ovat ihan hyviä, eivät kuitenkaan niin hyviä kuin jotkut muut, anteeksi epämääräinen vastaukseni tähän kohtaan, tarinat ovat jostainsyystä jotenkin tylsiä, paitsi Barksit...Ja Vicarit...

90-luvun Akkrit ovat erittäin hyviä! Barksia ja Rosaa sekä Heumanseja ja Vicaria lehdet kruuna vielä nämä vanhat yksisivuiset Hessu/Mikki seikkailut, ah niitä lehtiä! Monet Rosan parhaimmista tarinoista (omasta mielestäni) on julkaistu 90-luvulla tai 2000 ja 2001 vuosina...

2000-luvun alun Akkarit ovat todella hyviä, Barksilta joitain ei niin tunnettuja tarinoita, jotka ovat mahtavia. Rosaa kuten Sammon salaisuus, ja muita hänen sarjojaan...Vuosien 2004-2007 lehdet ovat olleet hyviä, Barksia hyvin, Rosaakin hyvin, ja tietysti Vicaria! Oh, meinasin unohtaa Jippesin Barks tarinat ovat oivaa Barks korviketta, hauskaa ja hyvää piirtojälkeä!

2008-vuoden lehdet ovat olleet kelpo tavaraa, parempia olisivat ilman Migueleita ja Bernandoja, heidän tilalleen voisi tulla Brancaa tai Jippesiä...Barksia liian vähän, voi olla että niin on melkein aina;)

No ei tässä kummempaa...

Vierailija

Olet oikeassa krisse!Juuri vuodet 1990-1993 ovat niitä 90-luvun parhaimpia,varsinkin Vicarin loistavat aloitustarinat ja Barksin klassikot siihen päälle!

Toki sitten vuodet 1998-1999 olivat myös hyviä,kun lehden pintamateriaali muuttui ja lehden taso lähti uuteen nousuun..Vuodet 1994-1997 eivät olleet kauhean loistokkaita..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat