Mikä on parhain keskustelu, johon olet osallistunut?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Siinähän se on otsikossa kysymys. Perustelkaa mieluiten mikä juuri siitä keskustelusta tekee parhaan jne. Omasta mielestäni on monta hyvää keskustelua, mutta ehkä parhaaksi nousee kuitenkin

keskustelu(t) parhaimmista piirtäjistä. Siitäkin huolimatta, että niitä on niin hirveän paljon. Eli paras keskustelu?

:i :)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kommentit (15)

Vierailija

Hmm..Niitä on todella monia. Mutta, jos sanotaan kiinnostavimpia keskusteluja, niin niitä ovat: Top-10 tyypit (ehkä), Keskustelu nettisivujen hyväksi, ja monia sarja-foorumin kyselyitä kuten: Musta Ritari slurppaa jälleen, AATK 344 Samassa veneessä, Takaisin Klondikeen.. Niitä on niin, niin monia. En nyt muistanut läheskään kaikkia, joten älkää pettykö, jos keskusteluanne ei löydy.

Vierailija

Ehkä se, jossa piti keksiä edelliselle lempinimi! En pidä niistä, joissa kysytään: aku vs. taikaviitta tai jotakin sen tapaista

Vierailija

En muista melkein mitään, mihin olen mennyt kirjoittelemaan, joten vaikea sanoa. Pidän keskusteluista, joihin on keksitty uusi, erikoinen ja mielenkiintinen aihe. Tämä on yksi niistä.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eihän niitä kaikkia läheskään edes muista, joten ei sitä pysty sanomaan.

Mutta voisin vielä lisätä, että jokainen keskustelu on omalla tavalla hyvä, sitä ei voi verrata esim. kuinka paljon siihen on vastattu tai vastauksien suhteen suoranaisesti. Toisin sanoen, jos joku keskustelu on tehty jo samasta aiheesta useamman kerran niin silloin kyseessä ei ole hyvä keskustelu tietenkään. Ja kyllä jokainen myös ymmärtää yleisesti noin jotakuinkin onko järkevä keskustelu vai ei. Mutta kuka sen määrittää onko hyvä vai huono keskustelu, kuka on se oikeassa oleva normaali ja viisas ihminen, joka voi sen määritellä? Ei sitten kukaan, kun miten voi määritellä, että joku on "normaali", "viisas" ja "oikeassa oleva". Tälläistä kaikkiviisasta ihmistä ei ole. Näin jokainen voi itse määritellä onko hyvä keskustelu, yhtä täysin oikeaa vastausta ei ole. Toki on selvä, että se sitten menee yleisesti jotakuinkin enemmistön mukaan tuo mielipide. Mutta tämä taas ei kehota matkimaan toisia, vaan jokaisella on oma mielipide. Emme ole samanlaisia ja se on rikkaus.

Vierailija

Tykkään myös sellasista aiheista joita ei oo koskaan ennen ollu. Eli ei mitään "kuka on paras hahmo" koska niitä on niin paljon. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat