Pidättekö Taikaviitasta ja Zafiresta???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minä ainakin pidän. tänne voitte laittaa mitä mieltä olet.

Kommentit (11)

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:No Taikaviitasta pidän, mutta Zafire on huono! Miksi kaikki jaksavat koko ajan jauhaa tätä samaa Taikaviitta-saagaa. Se oli keskinkertainen, ei mikään huippuhyvä.

Niinpä...

Vierailija

No Taikaviitasta pidän, mutta Zafire on huono! Miksi kaikki jaksavat koko ajan jauhaa tätä samaa Taikaviitta-saagaa. Se oli keskinkertainen, ei mikään huippuhyvä.

Vierailija

En oikein täysin pidä Zafiresta, mutta Taikaviitasta kyllä. Hän tekee hyvää työtä ja se, mikä hänessä on parasta, on se, että hän ei kerro ikinä henkilöllisyyttään, vaikka hänen kuinka tekisi mieli möläyttää olevansa Aku Ankka. Sääliksi käy... kukaan ei tiedä, kuinka paljon se sama, kömpelö Aku on tehnyt hyvää.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni koko Taikaviitta-saaga oli kokonaisuudessaan huono. En pitänyt mistään sarjan osasta, kaikkein vähiten Marco Palazzin piirtämästä. En siis pidä yhtään Zafiresta. Taikaviitta taas on mainio hahmo. Varsinkin ihan vanha, oikea Taikaviitta, siis Giovan Battista Carpin piirtämä on mainio. Myös Giorgio Cavazzanon Taikaviitta-tarinat ovat mainiota luettavaa.

Vierailija

Vaikka pidänkin tätä kollo kuvaa, niin saaga oli minullekin pettymys. En pitänyt Zafiresta enkä taikaviitasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat