oisko kivaa jos teillä ois...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hahmona Hannu on ärsyttävä. Tosin, jos itsellä olisi samanlainen onni, kuin hänellä, niin olisihan se kivaa. Voittaisi kaikki kilpailut näillä sivuilla. :D. Ja sun muut jutut.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Mukavaahan sitä joskus olisi olla yhtä onnekas kuin Hannu, mutta tylsäähän se on, kun tietää aina voittavansa, eikä tule sitä tunnetta että "Jippii, minä voitin!". Ja siinähän vaan huono kunto tulisi, kun sohvalla makoilee ja nassuttaa namia ja odottaa, että milloin uusi voittoilmoitus tulisi. Muuten siis kyllä joskus, ei joka päivä.

Vierailija

toropla kirjoitti:Ei olisi. Elämä olisi todella tylsää, jos olisi yhtä hyvä onni kuin Hannulla. Ei olisi mitään tekemistä, ja jos kaiken saisi niin helposti, ei arvostaisi mitään hienoja juttuja, kun niiden eteen ei tarvitse tehdä mitään. Joskus olisi kiva olla vähän onnea, mutta ei niin paljon kuin Hannulla.

olen samaa mieltä kanssasi sillä minä ajattelen (jostain ihme syystä ) että jos haluaa jotain hyvää sen eteen pitää tehä jotain ei sellainen elämä ois hauskaa

Vierailija

No oishan se ihan kivaa,mutta ei olisi mitään tekemistä ja olisi tylsää osallistua arvontoihin, koska tietäisi voittavansa aina.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat