Kumpi on parempi: manga vai Aku Ankka?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No, kumpi? Omasta mielestäni...manga. Paljonkin parempi. Vaikka Aku on myös todella hyvä n__n vastatkoon ken haluaa. (Olen vain enemmän Piccolo-fani kuin taikaviitta-fani. Pahoittelen, kaikki Taikaviitta-fanittajat! ^^)

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Hyh, manga on hirvittävää. Päätä suorastaan särkee kun sitä lukee. En voi muutenkaan sietää mitään japanilaista. Suoraan sanoen vihaan niitä vinosilmiä.

Vierailija

Yhtä hyviä. En osaa päättää. Minulla on Japanilainen elokuva jonka minulle antoi yksi kavereistani. Eli en voi sanoa etten pidä Mangasta.

Vierailija

Agh... vaikea kysymys minulle. Tykkään Aku Ankasta, koska se on tosi hauskaa luettavaa ja niin edelleen, mutta pidän myös monista mangoista tosi paljon.

Päätös on tehty: lukemani mangat ovat keskimääräisesti vähän parempia kuin Aku Ankka.

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:Täh? Aku Ankka on paljon parempi. Miksihän tuota edes tarvitsee kysyä. Minä en pidä Mangasta yhtään. Miten jotkut voi pitää niistä japanilaisista ankoista. Yäk!

Ei ne manga-ankat kovin tyylikkäitä minustakaan ole, mutta niissä on sitä jotakin. Minun on ehkä helpompi sanoa niistä jotain positiivista, koska olen lukenut muutakin mangaa.

P.S. Älkää tuomitko minkäänlaista sarjakuvaa ennen kuin olette lukeneet sitä. Varsinkaan lehtiarvosteluiden takia. Jos jokin sarjis näyttää teistä mielenkiintoiselta koittakaa lukea sitä. Jos ei tärppää, viekää pokkari/albumi vaikka lähimpään kirja-antikvariaattiin.

Mutta kaikilla on edelleen oikeus omaan mielipiteeseen, eikä kaikesta tarvitse pitää.

Vierailija

Vaikka olen lukenut mangaa (One Pieceä, Ranma ½, Emmaa) niin ei se voita koskaan Aku Ankkaa! Mutta en sano, että manga on ihan kauheeta. Ihan mukavia on jotkut sarjat ja kannattaa lukea ennen kuin tuomitsee sitä surkeaksi.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat