Ankkalinnassa vähän ankkoja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikon mukaan haluisin tietää mielipiteenne onko Ankkalinnassa liian vähän ankkoja. Kun nimikin on Ankkalinna.

-Minun mielestä on. Useimassa tarinassa jossa päähenkilöt kaupungilla näkyy melkeimpä vain nappinenäisiä ihmisiä. (Niin kuin Rosa niitä itse kuvailee Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita-teoksessaan)

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Perustajahahan on Julle mutta kuitenkin Roope teki siitä kunnon kaupungin, ja molemmat ovat ankkoja, oikeastaan kaikki alkuperäisasukkaat. Ei ole kuitenkaan totta, ettei Ankkalinnassa muita ankkoja päähenkilöiden lisäksi asuisi. Suurimmaksi osaksi asukkaat ovat tietenkin koiria, mutta eräässä tarinassa oli esim. Mirkku joka oli ankka ja Don Rosan sarjassa oli Maikki ja hänen miehensä(se, missä ankat saapuvat Ankkalinnaan). Siinäkin oli jo kolme...; ) Juu mutta saisi sitä minunkin mielestäni olla vähän enemmän ankkoja tässä kaupungissa.

Vierailija

Ei oikeastaan. Välillä taustalla on enemmän ankkoja, ja välillä sitten vähemmän, mutta se riippuu tietenkin piirtäjästä. Olisihan se aika epätavallista, jos koko kaupunki olisi täynnä pelkkiä ankkoja. Ja tottahan sekin on, että silloin Akua olisi vaikeampi erottaa joukosta.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Niin, onhan heitä aika vähän. alkuperäiskansaa, eli ankkoja, kun kerran Ankanpää Ankkalinnan perusti, saisi olla enemmänkin.

Olen samaa mieltä!;)

Vierailija

Olen aivan samaa mieltä. Ankkalinnassa voisi olla enemmän ankkoja kuin Aku, Iines, Roope ym. muut tutut henkilöt. Miksi siis siellä on suurin osa mustanenäisiä asukkaita, kun nimikin on "Ankkalinna?" o.o

Vierailija

Niin, eihän siellä ole muita kuin nämä ns. päähenkilöt. Nimen perusteella ankoja pitäisi olla enemmän. Toisaalta, jos kadut olisivat yäynnä ankkoja, olisi vaikeampi erottaa nämä Akut ym. sieltä.

Vierailija

Niin voisihan siellä olla enemmän ankkoja. Toisaalta nimi voi tulla perustajasta, mutta olen kyllä sitä mieltä että "nappineniä" saisi olla vähemmän ja ankkoja enemmän!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat