Joku pois

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluaisin Pepin,Matami Mimmin,Ossian Ötökän ja Hiawathan pois.

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Ei missään nimessä ketään pois! Mitä siitä tulisi, jos kohta olisi jäljellä vain Aku Ankka. Täh?! Häh?!

Mutta nämä kaiken maailman Samu Sirkat, Dumbot, Ossian Ötökät sun muut joutais roskiin..

Vierailija

Piu, Pau, pelistä pois: Mikki Hiiri. Mutta Hannusta ei luovuta, uusia maireiluideoita vain otetaan milellään vastaan. Mikin aikuismaista olemusta en jaksa.

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Pois pitäisi lähteä: Mikki hiiren, sepe suden, veli pontevan ja kumppanit, Hiewathan, Ossian ötökän, Tikun ja Takun.

siis mikki pois ei missään nimessä koska se on niin vanhakin

ei ketään pois

Vierailija

Sellatteet kun esim. Ossian, Dumbo ja Pepi sarjoissa ei ole edes ankkoja, niille voitaisiin tehdä oma sarjakuvalehti.

Vierailija

Olisi, Mikki Hiiri. Sen voisi jättää Akkarista ja tatskareista täysin poissa ja sille voitaisi tehdä ihan oma lehti, jota en kyllä koskaan tilaisi!

Vierailija

Ehkä Touho Ankka tai sitten Karvakatti. Hannu on myös ärsyttävä, mutta on hauskaa, että hän kilpailee Akun kanssa Iineksestä, joten Hannua ei missään nimessä pois. Mielestäni Ankkalinnassa on ihan hauskoja hahmoja :)

Vierailija

Onko aku ankkassa joku sellainen hahmo, jonka pitäisi jaadä kokonaan pois akkarista. Esim. et tykkää lukea vaikka hannusta ja haluaisit hänen jäävän pois. Esimerkki vain!

Vierailija

Mielestäni kenenkään ei pitäisi jäädä pois. Paitsi tietysti hahmojen, joiden on tarkoitus esiintyä vain yhdessä sarjassa. Jos esim. Hannu jäisi pois(vaikka siinä ei olekaan mitään ideaa) ei olisi enää pilailua Akun epäonnelle yms. Joten miettikääpä ensin vähän, ennen kuin toivotte jonkun lähtevän pois.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat