Don Rosa vs. Carl Barks

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tiedän, että tällaisia aiheita on monia, mutta en jaksaisi kaivaa niitä tuolta kaikkien muiden joukosta. Haluan tietää, kumpia faneja on enemmän, Rosan vai Barksin? Itse pidän hieman enemmän Don Rosasta, koska hän on aivan loistava piirtäjä ja käsikirjoittaja.

Sivut

Kommentit (148)

Vierailija

Vaikea valinta. Rosa on loistava piirtäjä, mutta Barks taasen loistavaakin loistavampi käsikirjoittaja. Sanon nyt kuitenkin että Barks niin että tilanne on nyt siis 12 - 9 Rosan hyväksi.

Vierailija

Carl Barks on erittäin tärkeä henkkilö ankkojen kannalta, mutta jos katsotaan pelkkää piirrustusjälkeä ja käsikirjoitusta, valitsen kuitenkin Don Rosan.

Vierailija

Barks on helposti parempi, sekä käsikirjotuksissa että piirroksissa! Rosa ei ikinä kykenisi tekemään sellaisia öljyvärimaalauksia mitä Barks on tehnyt. Sitä paitsi Rosa piirtää ankoille liian paksuja nokkia.

Barks on keksinyt melkein kaikki hahmot Aku Ankassa, samoin lähes kaikki tarinarakenteet. Barksin tarinoissa on paljon enemmän tunnelmaa kuin Rosalla. Barks keksi myös perustaa seikkailusarjakuvat tarkkaan tutkimustyöhön.(Josatin syystä Rosa saa siitä nykyään kaiken kunnian) Sitä paitsi Don Rosan sarjakuvien ideat on aivan liian usein kopioitu suoraan jostain elokuvasta.

(Mutta on se Rosakin ihan ok)

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat