Nimimerkin vaihto

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En ole vaihtanut nimimerkkiä enkä aio vaihtakaan. Siinä ei ole minun mielestä mitään järkeä, paitsi tietenkin silloin jos profiili ei toimi ja pitää luoda uusi profiili tai jotain muuta sellaista.

Mutta muuten se ärsyttää, kun ei tiedä että kuka käyttäjä se on ennen ollut. Ja sitten kaikki jotka ovat vaihtaneet nimimerkin tekevät keskusteluja siitä ja ne keskustelut vievät tilaa asiallisilta keskusteluilta.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Minun mielestäni nimimerkin vaihto on aika turhaa, paitsi jos vanha nimi alkaa kyllästyttää liiaksi asti. Itse en aio siihen leikkiin lähteä mukaan.

Vierailija

Ei kai siinä ole mitään pahaa, että vaihtaa nimimerkin jos ei pidä vanhasta? Itse en kyllä aio vaihtaa, mutta minua asia ei häiritse ollenkaan kun sitä ei ajattele sen enempää.

Vierailija

Ei se minusta niin ärsyttävää ole. Tai kyllä silloin, jos vaihtelee koko ajan. Itse olen vaihtanut kerran, koska en pitänyt entisestä nimimerkistäni. Mutta se on huonoa, kun ei tiedä, että onko vaihtanut vai ei. Mutta viimeksi vastanneissa näkyy ensimmäinen nimimerkki. Joten siitä sen voi katsoa. Harmi vain, jos joku muu on vastanut sen jälkeen ja sitten ei näe..

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

En ole vaihtanut nimimerkkiä, enkä tuskin tule sitä vaihtamaan. Ja kyllä tämä nimimerkkien vaihtelu joskus häiritsee samalla tavalla kuin adz jo tuolla sanoikin. Ja nämä keskustelut, jossa ilmoitetaan, että on vaihtanut nimimerkkiä ovat 100% turhia. Nimimerkkien vaihtajat voisivat ilmaista aisiansa yleisissä keskusteluissa joissa on paljon kävijöitä (esim: Top-10 tyypit, Millaiseksi kuvittelet...?2). Unssi mieskin on näköjään vaihtanut nimensä lordi-rockiksi niinkuin tälläkin sivulla huomaatte, jos ette vielä tiedä kuka tämä lordi-rock on.

Vierailija

Siru05 kirjoitti:Olen juuri vaihtanut koska vaihtelu virkistää sitäkö tarkoitit? :)

Tällainen nimimerkin vaihto ei mielestäni haittaa yhtään mitään. Siinä on vain otettu liiat isot kirjaimet pois. Todella hyvä, että vaihdoit Siru.

Vierailija

Niku Kipittäjä kirjoitti:Kyllä se joskus vähän ärsyttää, jos ei tiedä kuka kyseinen henkilö on ennen ollut. Olisi hyvä, jos jostain näkisi sen.

Siis eihän se silloin mitään haittaa, jos vaihtaa isot kirjaimet pieniin tai toisinpäin tai jos lisää tai poistaa jonkun sanan, mutta jos ottaa ihan erilaisen nimen niin se on mielestäni vähän typerää.

Vierailija

Kyllä se joskus vähän ärsyttää, jos ei tiedä kuka kyseinen henkilö on ennen ollut. Olisi hyvä, jos jostain näkisi sen.

Vierailija

En ole vaihtanut, enkä tunne tarvetta vaihtaa, ellen sitten vain hiukan muokkaisi kirjaimiani. Joskus näkyy keskusteluvalikossa jonkun vanha nimimerkki joka on aloittanut uuden keskustelun tai vastannut viimeisenä, esim.tuttu nimi ja kun avaa keskustelun niin siellä lukeekin profiilin alla uusi nicki. Vähän häiritsevää, uusi nimi ja kuitenkin alla vanha tuttu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat