Kumpi on parempi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kumpi noita on parempi?

a)Matami Mimmi

b)Milla magia

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Milla Magia, tietenkin!

Ja mielestäni Matami Mimmi on kehno! Ja ellen nyt peittele liikaa kommenttiani Mimmistä, niin sanon suoraan, että aivan tökerö hahmo!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, Milla on paljon parempi. Milla on ankka, Matami taas joku takametsän kammotus! Niin, ja Milla on Barksin luomus, Matami Mimmi taas Tony Stroblin... Yäääh!!!

Vierailija

Milla Magia tietenkin. Milla on kaikilla tavoilla parempi loitsija sekä suositumpi kuin Mimmi. Matamia ei edes näe niin usein sarjoissa kuin Millaa. Milla on muutenkin jotenkin nätimpi ja noitamaisempi ison, ruskean kassinsa kanssa.

Vierailija

Milla Magia, koska hän on tyylikkäämpi, naisellisempi, parempi taikomaan ja hän yrittää sitkeästi(tosin koskaan onnistumatta) napata Roopen ensilantin.

Vierailija

Milla Magia on paljon kiinnostavampi ja parempi kuin Matami Mimmi. Mimmi nääs kun on sellainen rumilus- noita, eikä hänellä ole mitään kiinnostusta herättävää tavoitetta niin kuin Millalla, ja Mimmi on oikeastaan aika tylsä, koska hän osaa taikoa kaikkea tyhjästä siitä vain. Niin, ja Milla on myös ankka, ja Mimmi jokin mikä lie ruma noita.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat