Tunnistatteko?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tunnistatteko Tupua, Lupua ja Hupua toisistaan?

Minä aikakin menen välllä aika sekaisin niistä :)

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

En erota. en ikinä muista lakkien värejä. Onhan niillä muitakin eroja, mutta Aku taitaa olla ainut, joka erottaa heidät, ellei sitten heidän vanhempansa. (Ja tietysti he itse.:)) Se taisi olla Lupu kenellä oli yhdessä tarinassa luomi jalassa.(En ole ihan varma.) Mutta sitäkään ei yleensä näy.

Vierailija

Tunnistan heidät lakkien (joskus myös paitojen) avulla. Mutta jos heillä ei ole minkään laista erinäköistä vaatetta, olen aivan pulassa.

Vierailija

mun mielstä Hupulla on vihreä, Tupulla punainen ja Lupulla sininen, ainakin useimmissa niissä tarinoissa joita olen lukenut.

Vierailija

Helpostihan ne tunnistaa. Hupulla on vihreä lakki, Lupulla punainen ja Tupulla sininen lakki. Mutta silloin kun heillä on sudenpentulakit päässä, heitä ei erota millään.

Vierailija

Tunnistan Tupun, Hupun ja Lupun lakkien kanssa, mutta ei niitä voi ilman niitä tunnistaa. En varmaan ikinä opi erottamaan Leenua, Liinua ja Tiinua toisistaan. ;)

Vierailija

!kan_man! kirjoitti:Tunnistan Tupun, Hupun ja Lupun lakkien kanssa, mutta ei niitä voi ilman niitä tunnistaa. En varmaan ikinä opi erottamaan Leenua, Liinua ja Tiinua toisistaan. ;)

sama täällä leenua liinua ja tiinua on vaikea erottaa toisistaan

Vierailija

Tupulla on sininen, Lupulla punainen, ja Hupulla vihreä (keltainen).

Siinä se, olen 90 % varma, että meni oikein.;)

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Sarjassa Valvova silmä aku sanoi että tupulla on hiukan valkoisempi sävy mutta en nähnyt minkäänlaisia väri eroja. Lisäksi tupu, hupu ja lupu sanoivat mekö identtisiä kun roope oli sanonut että miten sinä voit erottaa tupun, hupun ja lupun hehän ovat täsmälleen identtisiä. Erotan lakkien perusteella.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat