matami milla hyvä vai huono

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

miten on

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Milla on parempi, matami on huononpi. Mutta en oikeen käsittäny tarkotiko sinä tuota? Voisitko selventää? Kiitos jo etukäteen.

Vierailija

Epäilen että otsikon pitäisi kuulua näin: Matami Mimmi, hyvä vai huono? Matami Mimmi, no ei mikään hyvä. Ja foorumikin on aivan väärä, sillä epäilen ettei kyse ole mistään elokuvasta... (h)

Vierailija

Ööh. En tiedä kuka se on mutta mun mielestä Milla on parempi!Keksijä vois ehkä selventää että mitäs se tarkotti...

Vierailija

MillaMagia8 kirjoitti:Mitä himputtia?! Siis kuka on Matami Milla? Omituista... Ensinnäkin, kuka himputti se on, ja liittyykö se mitenkään koko lehteen, vai onko joku uusi Disneyn sarjis, jonka nimi on joku himputin Matami Milla. Vai onko se joku hömppä - TV sarja? Aku Ankan lukija, haluaisin tietää kuka tämä mysteerinen naishenkilö on? Vai onko se mieshenkilö? Ei ole totta, kuka himputti se on? Rokkistarako? Vai joku poptähti? Onko se kenties näyttelijä? Näytteleekö se pääosassa Disneyn elokuvassa: " Matami Millan kosto! ". ( En ole tosin varma, onko sellaista filmiä edes olemassa, joten älkää luulko, että on WALL-E elokuvan lisäksi joku Matami Millan kosto! )

Niin en minäkään tunne sellaista...

Vierailija

Mitä himputtia?! Siis kuka on Matami Milla? Omituista... Ensinnäkin, kuka himputti se on, ja liittyykö se mitenkään koko lehteen, vai onko joku uusi Disneyn sarjis, jonka nimi on joku himputin Matami Milla. Vai onko se joku hömppä - TV sarja? Aku Ankan lukija, haluaisin tietää kuka tämä mysteerinen naishenkilö on? Vai onko se mieshenkilö? Ei ole totta, kuka himputti se on? Rokkistarako? Vai joku poptähti? Onko se kenties näyttelijä? Näytteleekö se pääosassa Disneyn elokuvassa: " Matami Millan kosto! ". ( En ole tosin varma, onko sellaista filmiä edes olemassa, joten älkää luulko, että on WALL-E elokuvan lisäksi joku Matami Millan kosto! )

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat