Onko tuo Aku ankan keskustelupalstoille voi kirjoittaa vain kahdeksasta kahteenkymmeneenyhteen tyhmää?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli onko?Minusta on,kun olen aina välillä viikonloppuisin hereillä keskiyöllä.On täällä semmosiakin jotka saa valvoa kun ei ole koulua.

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

No kyllä se joskus saattaa ärsyttää jos on myöhään koneella......Mutta jos joku vaikka on jääny koukkuun näihin sivuihin ja ei olis rajotusta ni sitte joku saattaas olla yölläki monta tuntia koneella...... Toivottavasti mun selostus ei ollu liian sekava:D

Vierailija

Edelleenkin, syy aukioloaikoihin on seuraava: Koska nämä sivut ovat hieman "paapotut", jonkun pitää olla aina ylläpidossa töissä, valvomassa meidän kirjoituksia. Voisi nämä tunnin pidempän auki olla kuin nykyisin, mutta ei sillä paljon ole väliä.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkarock kirjoitti:Minusta on hyvä kun keskusteluaikaa on klo 8.00-21.00 sillä herään usein 8.00-9.00 ja katson aina Perjantaisin SmackDownin (urheilukanavalla) joka alkaa aina klo 21.00 eli juuri sopivasti.<br />

SmackDown alkaa kohta. Jihhuu!

Smackdownista sen verran, että minäkin katson sitä, mukavaa showpainia. Mtv3 max (maksullinen) kanavalta näkee sitten Raw ja Ecw (ja PPV tapahtumat, joita tulee muutamien viikkojen välillä) tekstitettyinä suomeksi eli nuo kuuluvat myös WWE brändiin. Ne tulee tosin aina yöllä, joten joutuu valvomaan pitkälle yöhön nuo katsoakseen. Pahoitteluni jokatapauksessa tässä alussa olleessa offtopicista, mutta nyt itse aiheeseen.

Otsikon kyllä ymmärsin, mutta jouduin kyllä lukemaan sen toiseen kertaan. Kieliopillisesti se on kyllä huonosti muotoiltu ja liian pitkä otsikoksi. Otsikossa ei ole tarkoitus kertoa koko aiheen sisältöä, vaan kertoa mistä keskustellaan lyhyesti. Viestiin sitten tarkemmin kysymys ja yksityiskohdat ja mielellään myös oma mielipide asiasta.

Tuo aika on mielestäni ihan kelpo. Se kannustaa, ettei yöllä oltaisi koneen ääressä. Tavalliset kaupatkin on auki suurinpirtein juuri sen verran, kuin täällä on tuo 8-21 (on toki joitain huoltamon tapaisia, jotka on 24/7 auki). Kaupassakin pitää työntekijöiden päästä kotiinkin välillä. Samoin täälläkin pitää toimituksen päästä kotiinkin valvomasta vain keskustelupalstaa. Toimutuksenkin pitää olla virkeitä seuraavaa päivää varten ja asiat ei luista, jos joka päivä heidän pitää valvoa puoliyöhön valvomassa keskustelupalstaa. Johan sitä muuten näkee yötkin unta vain keskustelupalstasta.

Ajat ovat ihan hyvät mielestäni, toisaalta hieman holhousta nuo ajat, mutta yöllä joku voisi spämmiä täysillä tänne ilman valvontaa ja jotain erittäin epäsoveliasta, joten toimitus haluaa valvoa, mitä tänne kirjoitetaan. Toisaalta siis toimitus haluaa pitää nämä koko perheen sivuina ja ajattelee meidän käyttäjien parasta ja varsinkin nuorempien käyttäjien parasta. Näin oletan asian oletan, en uskoisi missään nimessä, että nuo ajat olisivat meidän kiusaksi, vaikka se siltä tuntuisi joskus tuntuisi. Asiat eivät vaan ole aina niin selviä, välillä se, että halutaan toisen parasta voin tuntua aivan toiselta itsestään.

Vierailija

Voisihan se olla pitempäänkin... Tai keskustelu voisi alkaa jo kuudelta...

Aku Ankka nimi vankka, soita mankka, hiuksesi kamppa, alias Paul Anka.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Hauska runo! Sama minulle milloin tämä avautuu, mutta haluaisin, että tämä olisi auki pidempään.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Tai ainakin kesälomalla halusin. Parempi, että nyt ei, sillä täytyy pysyä ajan tasalla. Enpä tiennyt että tuollainen profiilikuva kuin kan manilla, on olemassa.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Ai niin.... piti vielä sanoa... Jouduin lukea otsikon pari kertaa että tajusin sen. Olisi voinut tehdä vähän lyhyemmän ja paremmin ymmärrettävän.... sori toi (D)!!! (X)

Vierailija

Ei se hirveästi ärsytä. Jos haluaa keskusteluun kirjoittaa ja aikaraja on loppunut, niin voi mennä kirjoittamaan Akupediaan, siellä ei ole aikarajoitusta, samoin toimituksen blogiin. Olen sen tehnyt muutaman kerran, kaikki kerrat viikonloppuna. Saatan tehdä sen tänäänkin ja huomenna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat