Luo Akulle uusi serkku

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No mä tekisin semmosen hienon serkun mitä ei oo keksitty ;)

Sivut

Kommentit (22)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Ditty Duck

Luonne: Äkäinen, laiska, kiltti, hauska, nätti

Ikä: 14v

Muuta: Hän muutti Akulle muutamia viikkoja sitten, on äkäinen tyttö, Tupu ihastui siihen... hän ei pidä koulusta ja pukeutuu yleensä viininpunaiseen-mustaan-valkoiseen. hänellä mustat kiharat, ja violetilla maalatut huulet, siis huulipunalla, pidennetyt ripset, ja myrkynvihreät silmät (alkaa kuulostaa wonderlustilta...) . Hän käy aina joskus varastamassa kaupassa, hän on Touhon veljen tyttö.

Lisään jos tulee muuta mieleen : )

Vierailija

Af1 kirjoitti:Ditty Duck<br />

<br />

Luonne: Äkäinen, laiska, kiltti, hauska, nätti<br />

Ikä: 14v<br />

Muuta: Hän muutti Akulle muutamia viikkoja sitten, on äkäinen tyttö, Tupu ihastui siihen... hän ei pidä koulusta ja pukeutuu yleensä viininpunaiseen-mustaan-valkoiseen. hänellä mustat kiharat, ja violetilla maalatut huulet, siis huulipunalla, pidennetyt ripset, ja myrkynvihreät silmät (alkaa kuulostaa wonderlustilta...) . Hän käy aina joskus varastamassa kaupassa, hän on Touhon veljen tyttö. <br />

<br />

Lisään jos tulee muuta mieleen : )

elikkä hän ei ole akun serkku, vaan ankanpoikien pikkuserkku, eiks vaan.

no täs ois mun: sellane älyttömän rikas jollain omalla paratiisi saarellaan asuva miljoonikko

Vierailija

Jalmari Von Hanhela

Luonne: Ilkeä, kitsas ja yksinäinen.

Ikä: 96-vuotta

Muuta: Rakastaa kuunnella heviä ja käyttää nahkatakkia, ruskeat silmät, pitkät mustat hiukset, sukulaiset kutsuvat nimellä "hevi-pappa", vihaan eläimiä, rahaa ja naapuriaan Wolmar Tulppua joka on Teppo Tulpun sukulainen ja joka rakastaa poppia jota Jalmari vihaa. Lempiruokaa on kahvi ja lohi.Vihaa myös rakkausromaaneja joita naapuri rakastaa. On ollut töissä ANK magasinez levyyhtiön toimitusjohtajana. Nykyään on eläkkeellä ja asuu Ankapulcossa.

Vierailija

Tuli kaupungille meno, voittajanvalinta-aika saattaa hieman viivästyä, epäilen kello 14:00 :( Noh, ainakin saatte hieman lisä aikaa :D Moro!

Vierailija

Rikas Ankka nimeltä P. Öljä

Ikä: 33-vuotta

Luonne: Tyhmä, hauska, ylivilkas

Muuta kerrottavaa:

On suunnilleen Akun kokoinen. Pitää aina hupparia päällänsä. On järjettömän rikas, mutta vaikuttaa ensisilmäyksellä tavalliselta ankalta. Tuhlaa rahojansa, niin kuin Aku. Hän rikastui voittamalla lotossa 10 000 000 euroa. On laskettu, että hän tuhlaa rahansa puolessa vuodessa, jos kukaan ei häntä auta säästämisessä. On myös välillä melko tyhmä, ja epä-älykäs.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Eh, eh.. ei kait se niin vakavaa jos se ei ihan tarkasti ole Akun serkku ´: D

Ja sit, se muutti Sorsavaarasta isänsä luota, ja kävi Nokkalaakson kansallisopistossa aina joskus, useimmiten hän käy varastelemassa kaupasta ja nukkuu koulupäivinä, hänellä on poikaystävä, nimeltä Mef.. Hän rakastaa koulua, ja siksi heillä on paljon riitoja, Titty on huono kokeissa ja on alipainoinen, roimasti.

Vierailija

Mä alan jo kohta kertoo sijoja, mut viel voi päästä mukaan! Mä kerron sijoitukset sitten 5 vaille 14. :D ;) :P :) :( @D !!!

Vierailija

Akulle serkku...

Anz Ki Ank -serkku Japanista. Kolme kertaa isompi ku aku, musta vyö karatessa. Akun pahin pelko:D

Vierailija

Veronica Ankka

Ikä:13

Lisätietoa:Tykkää pukeutua mustiin,pitkät mustat hiukset,tytön vanhenhenmat kuolivat auto onnettomuudessa asuu nykyään poikaystävänsä kanssa Italiassa

Vierailija

Outo Ankka

Luonne:Outo,innokas ja yksinäinen

Ikä:39

Vaatetus: Ei housuja,Junavirkailijan takki

Työpaikka: Outoilijoitten kerhon yksinäisin sängyn testaaja.

Vihaa: Sukulaisiaan,heviä,rahaa

Rakastaa: Rappia,Kotiaan ja yksinäisyyttä

Muuta: Asuu Hanhivaaran vaaralisimmassa metsässä.Yksin. Ei kulje sieltä minnekkään muualle kuin työpaikalleen.Pääsi työhönsä koska siihen ei ollut muita halukkaita.

Syntynyt: 13.03. ja syntymäpäivä sattui olemaan perjantai.

Vierailija

Mä oon nyt monta päivää tästä kilpailusta myöhässä mutta teen tänne nyt huvikseni sei ei kai haittaa..

NIMI:Elvis ankka.

LUONNE:itsekäs,ärsyttävä ja vähän hölmö

MUUTA:elvis ärsyttää akua koska saa kaiken huomion esim.roope setä antaa hänelle parhaan työn ja iines pitää myös elvisestä sekä on muutenkin kuuluisa (ei se laulaja elvis)

:) §(: :(

Vierailija

Okei! Tässä lista:

1. Otto Ankan P. Öljä -> finaaliin

2. Af1:n Diffy Duck -> finaaliin

3. Joen Outo Ankka -> finaaliin

4. MaDin Jalmari

5. Sirun Veronica

6. Tapsan Jarmo

Finaalin päässeiden kesken tehään uus keskusteluikkuna, jossa mä en päätä voittajaa, vaan yleisö.

Vierailija

No, minäkin voisin tehdä sitten vaikka serkun. Se olisi nimeltään: Fonzarelli-Ankka(kukaan ei käytä sitä nimeä). Lempinimi on joko Fonzie Ankka[Fonzi] tai The Fonz[Dö Fonz]. Hänellä on yllään valkoinen t-paita, siniset tiukat farkut ja tumman ruskea silitetty(silitysraudalla) nahkatakki(aito). Hänen vanhemmat lähtivät hänen ollessaan 6-vuotias. Hän ei käy koulua, mutta on automekaanikko työstään. Hänellä on oma hieno musta moottoripyörä. Hän on Tupun, Hupun ja Lupun kaveri. Hän on heidän ikäinen ja asuu Akun ullakolla! Hänellä on ruskean musta tukka ja sen etutukka on aina pystyssä. Hän on COOL(makee). Hän saa mitä haluaa ja aina kun moititaan hän napsauttaa sormiaan ja sanoo: Heiii! Kun taas kehutaan; peukut pystyyn. (ymmärtää paremmin jos katsoo Happy Days, eli Onnenpäiviä).

Vierailija

Siinä sitten ei tarvii tehä serkkua, vaan pelkkä heppu, mut sitten tarvii myös suunnitella kodin ja ammatin. PS. Jos finaaliin päässeet ei haluu osallistua, niin ilmoittaa sitten siellä.

Vierailija

Walt Disney kirjoitti:No, minäkin voisin tehdä sitten vaikka serkun. Se olisi nimeltään: Fonzarelli-Ankka(kukaan ei käytä sitä nimeä). Lempinimi on joko Fonzie AnkkaFonzi tai The FonzDö Fonz. Hänellä on yllään valkoinen t-paita, siniset tiukat farkut ja tumman ruskea silitetty(silitysraudalla) nahkatakki(aito). Hänen vanhemmat lähtivät hänen ollessaan 6-vuotias. Hän ei käy koulua, mutta on automekaanikko työstään. Hänellä on oma hieno musta moottoripyörä. Hän on Tupun, Hupun ja Lupun kaveri. Hän on heidän ikäinen ja asuu Akun ullakolla! Hänellä on ruskean musta tukka ja sen etutukka on aina pystyssä. Hän on COOL(makee). Hän saa mitä haluaa ja aina kun moititaan hän napsauttaa sormiaan ja sanoo: Heiii! Kun taas kehutaan; peukut pystyyn. (ymmärtää paremmin jos katsoo Happy DaysIÄ, eli Onnenpäiviä).

Niin, hän on siis Akulle serkku.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat