Miks Aku ei kerro ankanpojille et se on taikaviitta?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, tää saattaa olla teidän mielest turha keskustelu, mutta mua oikeesti ihmetyttää et aku ei kerro sitä ankanpojille että se on oikeesti taikaviitta!!!!

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Mielestäni ei olisi järkevää kertoa tupulle lupulle ja hupulle koska jos he kertovat joillekin heidän ystävilleen ja niin sana leviäisi että aku on taikaviitta.

Vierailija

se saattaisi lipsahtaa poikien suusta esim. jos he vaikka tappelisivat joittenkin kanssa ja koittaisivat näyttää muille :) mutta jos niin kävisi, olisihan takaviitalla unohdus suihketta... ;)

Vierailija

mun mielest Aku ei kerro pojille koska ei ole varma kertovatko he tästä kellekkään, vaikka pojathan on luptettavia... :)

Vierailija

Pojathan saattaisivat silkasta maineen halusta paljastaa salaisuuden "parille" kaverilleen,sillä he eivät pysty vielä ehkä oikein kunnolla hillitsemään itseään.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

No jos ne sais tietää ne menis aika varmasti sanoo siitä niitten luokkalaiselle ja sitten en sanoo sen niitten vanhemmilleen ja sitä kautta se menee kaikkien tietoon ja rikolliset voi kiristää Akuu ja Taikkiss fanit on koko ajan Akun ovella niin että se ei voi poistuu kodistaan ja sehän ei oo hyvä se. Sen takii Aku ei kerro kenellekkään että se on Taikaviitta.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

nahtis
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

jog-gah! kirjoitti:No hei muistattekos, kun ankanpojat saivat tietääyhes akkariliittees (joskus 2000 vuonna) että Aku on taikaviitta, niin sitten taikkiksel meni kaikki monkään. :( Se ei kuulkaas ollut ees kivaA :(

se oli varmaan maailman huonoin taikaviitta lehti!eikä siinä ollut juonen juurtakaan!:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat